Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουίκ: Η επίθεση στον Αλέκο Φλαμπουράρη είναι το αποτέλεσμα της στοχοποίησής του

Κουίκ: Η επίθεση στον Αλέκο Φλαμπουράρη είναι το αποτέλεσμα της στοχοποίησής του
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, βρέθηκε στην Κομοτηνή για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων
«Είναι σαφές ότι η εμπρηστική και εν πολλοίς τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, είναι το αποτέλεσμα της στοχοποίησης που υφίσταται αυτούς τους τελευταίους μήνες», δήλωσε από την Κομοτηνή ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση για την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε απόψε στο σπίτι του ο κ. Φλαμπουράρης.
Ο κ. Κουίκ, από την Κομοτηνή όπου βρίσκεται για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων,  έστειλε το μήνυμα ότι «η δημοκρατία και η κυβέρνηση δεν εκβιάζονται.
Και ούτε τα μέλη αυτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα υποκύψουν στις όποιες απειλές δέχονται.
Κάποιοι θα πρέπει να αντιληφθούν, ότι δεν θα εξουσιάζουν την διακυβέρνηση της χώρας και δεν θα την καθορίζουν με κομματικοπολιτικές και επιχειρηματικές ντιρεκτίβες».
Όπως είπε, «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έκλεισε οριστικά τον μεταπολιτευτικό κύκλο, όπου τα συμφέροντα, η διαφθορά, τα πάσης φύσεως «συμβόλαια», καθόριζαν την πορεία του τόπου κυρίως τις πολύ τελευταίες δεκαετίες.
Είμαι βέβαιος, ότι το συντομότερο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα συλλάβει τους θρασύδειλους δράστες ή πληρωμένους εκτελεστές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης