Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Στηρίζω μόνο οικουμενική κυβέρνηση και εάν συμμετέχει και η ΝΔ

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Στηρίζω μόνο οικουμενική κυβέρνηση και εάν συμμετέχει και η ΝΔ
Δεν πρόκειται να γίνω νέος Κουβέλης ή Καρατζαφέρης υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την θέση ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να στηρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
«Δεν έχουμε σκοπό να στηρίξουμε την κυβέρνηση έτσι όπως είναι βάρβαρη και αντιλαϊκή» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λεβέντης.
«Θα τη στηρίξουμε εάν καθίσει να συζητήσουμε.
Δεν πρόκειται να γίνω νέος Κουβέλης ή Καρατζαφέρης» τόνισε ο κ.Λεβέντης, σημειώνοντας πως για να μπει σε μια κυβέρνηση θα έπρεπε σίγουρα να συμμετέχει η ΝΔ και να είναι αυτή η κυβέρνηση οικουμενική.
Σημειώνεται πως σε παλιότερες δηλώσεις του ο κ.Λεβέντης είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα στήριζε την κυβέρνηση, εάν σε αυτήν δεν μετείχαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενώ είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο, το κόμμα του, η Ένωση Κεντρώων, να συνεργαστεί και να αποτελέσει το "μαξιλαράκι" της κυβέρνησης Τσίπρα, θέση από την οποία τώρα φαίνεται πως υπαναχωρεί.
Το ζήτημα των ευρύτερων πολιτικών συνεργασιών επανέρχεται πλέον δυναμικά στο προσκήνιο ύστερα από την χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή που άφησε την κυβέρνηση με μόλις 153 βουλευτές και ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα ακολουθούν εξαιρετικά κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή για την υιοθέτηση νέων δύσκολων και επώδυνων μέτρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης