Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νικολόπουλος (ανεξάρτητος βουλευτής): Ήξεραν ότι δεν μασάω και δεν κάνω εκπτώσεις – Δεν δίνω την έδρα

Νικολόπουλος (ανεξάρτητος βουλευτής): Ήξεραν ότι δεν μασάω και δεν κάνω εκπτώσεις – Δεν δίνω την έδρα
Παραμένω στη Βουλή ως τρίτος και ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος που θα δίνω τη συγκατάθεση μου σε οτιδήποτε καλό τόνισε ο κ.Νικολόπουλος
Την θέση ότι δεν παραδίδει την έδρα του και ότι θα παραμείνει στη Βουλή ως τρίτος και ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος που θα δίνει τη συγκατάθεση του σε οτιδήποτε καλό διατύπωσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Ν. Νικολόπουλος.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Νικολόπουλος υποστήριξε, αναφερόμενος στη διαγραφή του από την ΚΟ των ΑΝΕΛ ότι «ήξεραν ότι δεν μασάω και ότι δεν κάνω εκπτώσεις, για αυτό μην κάνουν τους έκπληκτους».
«Εγώ έχω ήσυχη τη συνείδησή μου.
Δεν έχω λόγο να παραδώσω την έδρα μου.
Την έδρα τη δίνουν οι πολίτες.
Με ξέρουν καλά.
Από την πρώτη εβδομάδα μετά το δημοψήφισμα όταν κάποιοι κλαψούριζαν, έπαιρνα τη σφουγγαρίστρα της επανάστασης και σκούπιζα τα δάκρυα τους, γύριζα όλη την Ελλάδα» τόνισε ο κ.Νικολόπουλος, ο οποίος προσδιόρισε και τη στάση που θα τηρήσει στο εξής.
«Παραμένω στη βουλή ως τρίτος και ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος που θα δίνω τη συγκατάθεσή μου σε οτιδήποτε καλό» είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία τόνισε ότι «αν η Νέα Δημοκρατία ορέγεται να μπει σε μία οικουμενική κυβέρνηση και να εφαρμόσει το μνημόνιο, όχι.
Πρέπει να υπάρχει μία φωνή στην κεντροδεξιά, που να ορίζει ότι υπάρχει άλλος δρόμος».
«Οι περισσότεροι στη Νέα Δημοκρατία θέλουν να επιστρέψουν στην κυβέρνηση  με όποιο τίμημα.
Τότε, το ενδεχόμενο επιστροφής μου είναι θεόκλειστο» υποστήριξε ο κ.Νικολόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης