Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Η κυβέρνηση μας οδηγεί σε ένα διαρκές αδιέξοδο – Τα χειρότερα έπονται

Γεννηματά: Η κυβέρνηση μας οδηγεί σε ένα διαρκές αδιέξοδο – Τα χειρότερα έπονται
«Μεγάλο όχι για αυτό το νομοσχέδιο από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη»
Τη θέση ότι η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε ένα διαρκές αδιέξοδο διατύπωσε από το βήμα της Βουλής η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κα Φώφη Γεννηματά, στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο.
Η ίδια προειδοποίησε πως «τα χειρότερα έπονται», ενώ υπογράμμισε την πρόθεση των βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο.
«Ένα μεγάλο όχι για αυτό το νομοσχέδιο», τόνισε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ανέφερε πως «έχουμε μια κυβέρνηση που κρατά το Grexit προ των πυλών».
Τα ψέματα τελείωσαν, σχολίασε η κα Γεννηματά, καθιστώντας σαφές πως ήρθε η ώρα της αλήθειας, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «πούλησε ψεύτικα λόγια» στον λαό.
Πιο συγκεκριμένα, «η εξαπάτηση των πολιτών αποτελεί μαύρη σελίδα στην ελληνική πολιτική και είναι στα χέρια της κυβέρνησης Συριζα-ΑΝΕΛ», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Απευθυνόμενη προς τον Αλέξη Τσίπρα του έθεσε το ερώτημα: «πώς νιώθετε που παραδίδετε τις τράπεζες σε ξένα χέρια;».
Στη συνέχεια εξέφρασε την ελπίδα ο αυτοσχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ να τελειώσει και να καταλήξουμε σε μια απόφαση που δεν ντροπιάζει τον ελληνικό λαό.
Ως προς το ζήτημα των πλειστηριασμών και των κόκκινων δανείων ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία μέριμνα για τα ΑΜΕΑ και τους πολύτεκνους, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για μαζικούς πλειστηριασμούς.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης