Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Πρώιμη κρίση νομιμοποίησης της κυβέρνησης - Μας οδήγησαν σε τρίτο αχρείαστο μνημόνιο

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Πρώιμη κρίση νομιμοποίησης της κυβέρνησης - Μας οδήγησαν σε τρίτο αχρείαστο μνημόνιο
Η κυβέρνηση διαμορφώνει σκηνικό δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης, εξαντλεί τον χρόνο, οδηγείται με την πλάτη στον τοίχο και παραδίδεται τόνισε ο κ.Βενιζέλος
Την θέση ότι η κυβέρνηση βιώνει μια πρώιμη κρίση νομιμοποίησης διατύπωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στην παραίτηση Σακελλαρίδη και στην επικείμενη διαφοροποίηση του Ν. Νικολόπουλου από την κυβερνητική γραμμή κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.
Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή ο κ.Βενιζέλος έκανε λόγο για «αμφισβήτηση της κυβέρνησης από την κυβερνητική πλειοψηφία».
Όπως είπε, η παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και η απειλή καταψήφισης του Νίκου Νικολόπουλου αποτελούν προοίμιο για όσα θα ακολουθήσουν κατά την συζήτηση των νομοσχεδίου που ακολουθούν με το ασφαλιστικό και την φορολόγηση των αγροτών.
«Εκτός Ελλάδας είναι δύσκολο να κατανοηθεί η διπλή γλώσσα της κυβέρνησης και  το ψέμα των Τσίπρα-Καμμένου.
Εντός του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ υπάρχουν αντιστάσεις» τόνισε ο κ.Βενιζέλος, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι οδήγησε την χώρα σε «τρίτο αχρείαστο μνημόνιο» και ότι «διαμορφώνει σκηνικό δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης, εξαντλεί τον χρόνο, οδηγείται με την πλάτη στον τοίχο και παραδίδεται».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης