Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ασημακοπούλου (ΝΔ): Ο Τζιτζικώστας μπορεί να μεγαλώσει τη ΝΔ και να την οδηγήσει σε εκλογική νίκη

Ασημακοπούλου (ΝΔ): Ο Τζιτζικώστας μπορεί να μεγαλώσει τη ΝΔ και να την οδηγήσει σε εκλογική νίκη
Πιστεύω ότι έχει τη διάθεση, την τόλμη και την ικανότητα να αλλάξει αυτά που χρειάζονται στη ΝΔ τόνισε η κα.Ασημακοπούλου
Την άποψη πως ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι αυτός που μπορεί να «μεγαλώσει» τη ΝΔ και να την οδηγήσει σε εκλογική νίκη εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
Σε δηλώσεις της στο Πρακτορείο 104,9 FM, η κα.Ασημακοπούλου τόνισε ότι ο κ.Τζιτζικώστας είναι ο πιο ικανός από όλους τους υποψηφίους για να οδηγήσει τη ΝΔ σε νίκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα.
«Δεν έχω να πω άσχημα πράγματα για τους υπόλοιπους, αλλά πιστεύω ότι ο κ. Τζιτζικώστας και ιδεολογικά τοποθετημένος είναι σωστά, έδειξε ότι έχει τις διοικητικές ικανότητες, πιστεύω ότι έχει και τη διάθεση, την τόλμη και την ικανότητα να αλλάξει αυτά που χρειάζονται στη ΝΔ, να επανασυνδέσει με ένα ευρύτερο κοινό και να «μεγαλώσει» την παράταξη έτσι ώστε να μας οδηγήσει σε μια νίκη, σε σχέση με τον κ. Τσίπρα.
Είναι σίγουρα ο πιο ικανός γι' αυτό» επεσήμανε η κα.Ασημακοπούλου.
«Η προεκλογική διαδικασία στη Ν.Δ. δεν θα επηρεάσει το «αντιπολιτευτικό σθένος» γιατί αυτά που γίνονται από την κυβέρνηση είναι τόσο σκληρά για τον κόσμο που είναι αδύνατον να μη μας ενώνουν» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης