Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν έχω πραγματοποιήσει καμία παρασκηνιακή συμφωνία – «Σκληρή δεξιά» η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν έχω πραγματοποιήσει καμία παρασκηνιακή συμφωνία – «Σκληρή δεξιά» η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα
«Πιο δεξιά είναι ο τοίχος, δηλαδή η Χρυσή Αυγή» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα 
«Δεν έχω πραγματοποιήσει καμία παρασκηνιακή συμφωνία» φέρεται να δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha, καθώς, όπως είπε, θέλει την επόμενη ημέρα των εκλογών να έχει την ελευθερία να επιλέξω τους καλύτερους ως συνεργάτες.
Συνεχίζοντας εκτίμησε πως για να κερδίσει τις εκλογές η ΝΔ πρέπει να στραφεί προς το κέντρο, στροφή για την οποία θεωρεί ότι είναι ο καταλληλότερος εκ των τεσσάρων υποψηφίων.
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε, «θεωρώ ότι είμαι ο καλύτερος για να το πράξω», ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον Απόστολο Τζιτζκώστας, ανθυποψήφιό του, την υποψηφιότητα του οποίου χαρακτήρισε ως «σκληρή δεξιά».
«Πιο δεξιά είναι ο τοίχος, δηλαδή η Χρυσή Αυγή» επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Κληθείς να σχολιάσει την υποψηφιότητα του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τόνισε ότι διαθέτουν διαφορετικές ιδεολογικές βάσεις, εντούτοις παραδέχτηκε ότι ήταν ένας πολύ αποτελεσματικός υπουργός.
Ερωτηθείς για την προσφυγική κρίση, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι πρόκειται για πρόβλημα που αφορά την Ευρώπη και την Τουρκία.
Σχετικά με τις επιπτώσεις της τρομοκρατικής επίθεσης του Παρισιού στη μεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε., προειδοποίησε, τέλος, για τον κίνδυνο ορισμένες χώρες της Ευρώπης να κλείσουν τα σύνορά τους, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης