Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Γίνεται μικροπολιτική εκμετάλλευση δευτερευόντων ζητημάτων για να προκληθούν τεχνητές κρίσεις

Γεροβασίλη: Γίνεται μικροπολιτική εκμετάλλευση δευτερευόντων ζητημάτων  για να προκληθούν τεχνητές κρίσεις
"Η αντιπολίτευση προσπαθεί να μας συνδέσει με την τρομοκρατία", ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη
«Παρατηρούμε -και χωρίς την υπόθεση Πανούση- ότι, σε μία πολύ κρίσιμη καμπή για τη χώρα, γίνεται μικροπολιτική εκμετάλλευση ζητημάτων δευτερεύουσας σημασίας προκειμένου να προκληθούν τεχνητές κρίσεις», υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Real News.
Σημειώνει πως «το έργο το έχουμε ξαναδεί.
Επανειλημμένα στόχευσαν τον κ. Κατρούγκαλο.
Προσπάθησαν να πλήξουν τον κ. Κοτζιά.
Πρόσφατα τον κ. Φίλη, όταν η ΝΔ επιχείρησε να επενδύσει μικροπολιτικά, απέναντι σε μία προσωπική άποψη, τροφοδοτώντας εθνικιστικές αντιδράσεις.
 Ακόμη και μετά την επίθεση στον κ. Κουμουτσάκο από άτομα της Χρυσής Αυγής, στην αντιπολίτευση συνέχιζαν με εμπρηστικά σχόλια να στρέφονται ενάντια στην κυβέρνηση.
 Στόχος ψευδούς δημοσιεύματος έγινε και ο κ. Μουζάλας. Μέσα σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, περιφέρεται σε εφημερίδες και τηλεπαράθυρα ένα σοβαρό ζήτημα με θεσμικές προεκτάσεις, για χάρη του θεάματος.
Η αντιπολίτευση και πάλι προσπαθεί να επαναφέρει την ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων και να μας συνδέσει με την τρομοκρατία.
Όλα αυτά αποτελούν σπασμωδικές αντιδράσεις και δείγμα πολιτικής ανευθυνότητας σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα».
Η κ. Γεροβασίλη για τον κ. Πανούση τόνισε πως «ούτε εγκαλούμε, ούτε κινηθήκαμε προσωπικά εναντίον του κ. Πανούση.
Όταν όμως δημοσιοποιούνται από τα ΜΜΕ αμφίβολης γνησιότητας, νομιμότητας και προέλευσης «έγγραφα», «στοιχεία» και «αποσπάσματα» -κάποια από αυτά ενδεχομένως και απόρρητα- οι αρμόδιοι υπουργοί οφείλουν να κινηθούν κατά παντός υπευθύνου.
Να αναζητηθεί η προέλευσή τους, η γνησιότητά τους, ποιος και γιατί τα κατέχει.
Πρόκειται για ζήτημα λειτουργίας της ίδιας της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού, όπου η κυβέρνηση από την αρχή έκανε απολύτως θεσμικές κινήσεις, ως όφειλε».
Σημειώνει ότι η υπόθεση διερευνάται από τη Δικαιοσύνη και τη Βουλή, στην αρμόδια Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
Περαιτέρω, σχετικά με την πρόσφατη απεργιακή κινητοποίηση που μεταξύ των διαδηλωτών υπήρξε και ο ΣΥΡΙΖΑ.,διευκρινίζει ότι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αντιφατική,
Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης  ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ως πολιτικό κόμμα, όντας μέσα στην κοινωνία και τις διεκδικήσεις της, είναι απολύτως λογικό να αντιτίθεται σε αντιεργατικές πολιτικές», καθώς και ότι ενώ θεσμικά «η κυβέρνηση δεν ταυτίζεται με το κόμμα».
Κατά την ίδια, αντιφατική η συμμετοχή της  ΓΣΕΕ και της αντιπολίτευσης, που έκαναν εκστρατεία υπέρ του «ναι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης