Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (Ποτάμι): Κλείσιμο των Ευρωπαϊκών συνόρων θα σήμαινε νίκη των τρομοκρατών

Θεοχάρης (Ποτάμι): Κλείσιμο των Ευρωπαϊκών συνόρων θα σήμαινε  νίκη των τρομοκρατών
"Tο ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα", τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης
«Οι τρομοκράτες δεν πρέπει να κερδίσουν», υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην εκπομπή  MEGA Σαββατοκύριακο, τονίζοντας ότι «το κλείσιμο των Ευρωπαϊκών συνόρων θα σήμαινε  νίκη των τρομοκρατών».
Όπως υποστήριξε ο κ. Θεοχάρης,  «τα τελευταία γεγονότα αποτελούν σημείο καμπής και για την Ευρώπη και για τον κόσμο.
Δυστυχώς υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις που αποσκοπούν οι Ευρωπαϊκές χώρες να κλειστούν στον εαυτό τους, να κλείσουν τα σύνορά τους.
Αυτό θα αποτελέσει νίκη των τρομοκρατών».
Και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως «η Κυβέρνηση δεν απαντάει στο τι θα γίνει και στο πως θα αντιδράσει στην περίπτωση που η Ευρώπη κλείσει τα σύνορά της και στην περίπτωση που η Τουρκία δεν θα συνεργαστεί».
«Μετά από όλα αυτά ο κ. Καμμένος θα πρέπει να σκεφτεί πόσο απερίσκεπτες ήταν οι παλιές του δηλώσεις περί τζιχαντιστών και τι ζητήματα μπορούν να προκαλέσουν τέτοιου είδους ανεύθυνες επικοινωνιακές τακτικές», συμπλήρωσε ο Χάρης Θεοχάρης.
Κλείνοντας  υπογράμμισε πως το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα.
«Εκτός από τις χερσαίες επιθέσεις πρέπει να προσεγγιστεί το θέμα της «αιμοδοσίας» του ISIS με ανθρώπους, χρήματα και όπλα.
Το λαθρεμπόριο πετρελαίου από τη μία και το λαθρεμπόριο όπλων προς την αντίθετη κατεύθυνση πρέπει να μπουν στο κάδρο της συζήτησης», τόνισε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με το προσφυγικό ο κ. Θεοχάρης τόνισε  ότι «η Ελληνική Κυβέρνηση θα πρέπει να εισαγάγει διαδικασίες ταυτοποίησης σε συνεργασία με χώρες της ευρύτερης περιοχής, οι οποίες ήδη έχουν εμπειρία σε αυτό το ζήτημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης