Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάρδας (υφυπ. Εξωτερικών): Στόχος μας η επιτάχυνση της έγκρισης επενδύσεων στους έξι μήνες

Μάρδας (υφυπ. Εξωτερικών): Στόχος μας η επιτάχυνση της έγκρισης επενδύσεων στους έξι μήνες
Από ένα έτος έως τέσσερα χρόνια που είναι σήμερα
Την θέση ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η επιτάχυνση της έγκρισης επενδύσεων στους έξι μήνες από ένα έως τέσσερα χρόνια που είναι σήμερα διατύπωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δ. Μάρδας.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 ο κ.Μάρδας τόνισε ότι «έχοντας υπόψη ότι αυτή τη στιγμή έχουμε επενδύσεις, οι οποίες εγκρίνονται σε διάστημα ενός έτους - στην καλύτερη περίπτωση - έως τέσσερα χρόνια, καταλαβαίνετε ότι οι έξι μήνες αποτελούν σεισμό».
«Μπορεί οι έξι μήνες σε εμάς να ηχεί ως ένας χρόνος-ρεκόρ, αλλά έχοντας υπόψη ότι σε άλλες χώρες έχουμε έγκριση βιομηχανικών επενδύσεων - όχι ανοίγματος καταστήματος, που γίνεται σε μια ημέρα - σε είκοσι μέρες, σε έναν έως δύο μήνες, οι έξι μήνες ηχούν πάλι υπερβολικοί» υπογράμμισε ο κ.Μάρδας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει κάνει καταγραφή του τι ακριβώς χρειάζεται να έχει κάποιος για να πάρει μια άδεια, είτε στο πλαίσιο της πολεοδομίας, είτε στο πλαίσιο της αρχαιολογίας, είτε οπουδήποτε αλλού.
«Αυτό που επιδιώκεται είναι το κόψιμο αυτών των χρόνων, χωρίς να παραβιάζονται οι κανόνες, που συνδυάζονται με το περιβάλλον ή οτιδήποτε άλλο.
Συχνά δείχνουμε μια υπερευαισθησία σε κάποια προβλήματα που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον...» επεσήμανε ο κ.Μάρδας

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης