Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Σκουρλέτη κατά Πανούση: Δεν είναι σοβαρός ο τρόπος που διαχειρίστηκε τις καταγγελίες του

Αιχμές Σκουρλέτη κατά Πανούση: Δεν είναι σοβαρός ο τρόπος που διαχειρίστηκε τις καταγγελίες του
Δεν είναι δυνατόν να μην ενημερώνει κανέναν και να δημοσιοποιεί ότι δημοσιοποιεί στα ΜΜΕ τόνισε ο κ.Σκουρλέτης
Αιχμές κατά του τέως υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούση εξαπέλυσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Π. Σκουρλέτης για τον τρόπο που χειρίστηκε τις καταγγελίες του περί απειλών κατά της ζωής του αλλά και για διασυνδέσεις υπουργών με την τρομοκρατία.
«Δεν είναι σοβαρός ο τρόπος με τον οποίο ο κ.Πανούσης διαχειρίστηκε τις καταγγελίες τους.
Δεν είναι δυνατό να μην ενημερώνει κανέναν και να δημοσιοποιεί ότι δημοσιοποιεί στα ΜΜΕ» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σκουρλέτης, υπογραμμίζοντας πως του κάνει εντύπωση η συγκυρία που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτές οι καταγγελίες, την ώρα δηλαδή που η κυβέρνηση δίνει μάχη με τους δανειστές.
«Η Δικαιοσύνη θα αξιολογήσει την σοβαρότητα της υπόθεσης» τόνισε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος τα έβαλε με τα Μέσα Ενημέρωσης λέγοντας πως σηκώνουν το θέμα και το χρησιμοποιούν ως αντικυβερνητική προπαγάνδα.
Σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις και ειδικά τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς ο κ.Σκουρλέτης είπε ότι το ζήτημα αυτό πρέπει να το δούμε συνολικά με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, σημειώνοντας πως το γεγονός ότι δεν έχει λυθεί το θέμα των κόκκινων δανείων δείχνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να μην δεχτεί πιέσεις.
Αναφορικά με τις αποκρατικοποιήσεις ο κ.Σκουρλέτης υποστήριξε ότι δεν θα γίνουν άλλες πλην αυτών που έχουν δρομολογηθεί και περιγράφονται στο μνημόνιο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης