Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου προς Πανούση: Οι καταγγελίες γίνονται στην Δικαιοσύνη και όχι στα συγκροτήματα Τύπου

Μαξίμου προς Πανούση: Οι καταγγελίες γίνονται στην Δικαιοσύνη και όχι στα συγκροτήματα Τύπου
Τι αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου για τις καταγγελίες του Γ. Πανούση
(upd) «Οι καταγγελίες γίνονται στην Δικαιοσύνη και όχι στα συγκροτήματα Τύπου», τονίζει το Μέγαρο Μαξίμου για τις καταγγελίες που διατυπώνει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος κάνει λόγο για σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του.
Την ίδια στιγμή ωστόσο, οι επιτελείς του πρωθυπουργού δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το αν υπάρχει σκοπιμότητα και τι είδους από την πλευρά του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος ακόμα και όταν ήταν υπουργός δεν προχώρησε όπως ορίζει ο νόμος και η δικαιοσύνη στις σχετικές πρωτοβουλίες προκειμένου να διερευνηθούν τα όσα καταγγέλλει τώρα. Μάλιστα, στο Μέγαρο Μαξίμου πάνε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως ακόμα και τώρα ο κ. Πανοπύσης επιλέγει τα ΜΜΕ και ένα συμβολαιογράφο αντί να προσέλθει ο ίδιος με τη διαδικασία που γνωρίζει καλά στον αρμόδιο εισαγγελέα ώστε να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και αν υπάρχουν υποψίες να κινηθεί η δικαιοσύνη και οι αρμόδιες διωκτικές αρχές.
Οι ίδιος πηγές πάντως θωρούν πως ο κ. Πανούσης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις σε κάθε περίπτωση , να μιλήσει για πρόσωπα και για πράγματα ως οφείλει.
Διαφορετικά όπως επισημαίνιουν, καθιστά ο ίδιος εαυτόν υπόλογο για συγκάλυψη.   
Σύνφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, «η συνεχής ανακύκλωση δηλώσεων για το ίδιο θέμα, από τον κ. Πανούση στα ΜΜΕ, δεν έχει κανένα νόημα.
Οι καταγγελίες γίνονται στην Δικαιοσύνη και όχι στα συγκροτήματα Τύπου».

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Εξαιρετικά σοβαρές χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου τις καταγγελίες που διατυπώνει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος κάνει λόγο για σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του.
Μάλιστα, το Μαξίμου σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι «οι καταγγελίες που διατυπώνει δημοσίως ο κ. Πανούσης, είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στην Δικαιοσύνη».
Σημειώνεται ότι ο κ. Πανούσης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» κάνει λόγο για διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία, ενώ αποκαλύπτει ότι όσα γνωρίζει και όσα έχει ζήσει τα έχει καταγράψει σε ένα βιβλίο με ψευδώνυμα, ενώ για λόγους ασφαλείας έχει καταθέσει τα πραγματικά ονόματα σε συμβολαιογράφο.

(Πρώτη ενημέρωση 17:30, Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης