Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ συνεχίζεται, ενώ οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι

Ποτάμι: Ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ συνεχίζεται, ενώ οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι
«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ ας αναλογιστούν το πώς θα απομονωθούν οι τραμπούκικες συμπεριφορές, η ρητορική του μίσους, η πατριδοκαπηλία», αναφέρει το Ποτάμι
«Μια μέρα μετά τη φασιστική επίθεση κατά του Γ. Κουμουτσάκου, αντί να γίνουν τα αυτονόητα σε μια δημοκρατικά οργανωμένη Πολιτεία, συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ», αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του.
Στη συνέχεια αναφέρει πως «οι αστυνομικοί αντί να συλλάβουν επιτόπου τους δράστες, παρακολουθούσαν ως θεατές να ξυλοκοπείται μπροστά στα μάτια τους ένας βουλευτής κι ενώ οι εικόνες της τηλεόρασης δείχνουν τα πρόσωπά τους, δεν έχουν ακόμη συλληφθεί».
Παράλληλα, υπογραμμίζει πως τα όργανα της πολιτείας πρέπει να κάνουν το καθήκον τους και οι δράστες να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη και καλεί τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τη ΝΔ «αντί να συνεχίζουν τον καβγά για να κερδίσουν τηλεοπτικό χρόνο», να αναλογιστούν το πώς θα απομονωθούν οι τραμπούκικες συμπεριφορές, η ρητορική του μίσους, η πατριδοκαπηλία, όλα αυτά που οπλίζουν το χέρι των φασιστών της Χρυσής Αυγής, αλλά και πως οι κρατικές υπηρεσίες θα λειτουργήσουν σοβαρά και αποτελεσματικά, καταλήγει χαρακτηριστικά το Ποτάμι.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης