Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Δεν πρόκειται να δεχθούμε να βγαίνουν τα σπίτια των Ελλήνων άκριτα στο σφυρί

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Δεν πρόκειται να δεχθούμε να βγαίνουν τα σπίτια των Ελλήνων άκριτα στο σφυρί
Είμαστε η ασπίδα προστασίας για την πρώτη κατοικία υποστήριξε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ
Την θέση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να δεχθούν να βγαίνουν τα σπίτια των Ελλήνων πολιτών άκριτα στο σφυρί διατύπωσε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Σε δηλώσεις της στο Real Fm η κα.Χρυσοβελώνη είπε πως η θέση των ΑΝΕΛ, η οποία και δεν έχει αλλάξει , είναι ότι «κανένα σπίτι, κανενός Έλληνα πολίτη που βρίσκεται σε δυσχέρεια, δεν πρόκειται να βγει στο “σφυρί”, θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία με κάθε δυνατό τρόπο».
«Και βεβαίως το ίδιο ισχύει και για τα επιχειρηματικά δάνεια και από εκεί υπάρχουν υποχρεώσεις έναντι των τραπεζών, οι οποίες δημιουργήθηκαν γιατί τα δεδομένα από το τότε που συνήφθησαν τα δάνεια έχουν αλλάξει» τόνισε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, αναφέροντας πως «είμαστε η ασπίδα προστασίας για την πρώτη κατοικία, εφόσον αυτό απασχολεί πολύ και κατ΄επεκταση, για τα επιχειρηματικά δάνεια».
Στο ερώτημα αν μπορεί οι ΑΝΕΛ να καταψηφίσουν σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή, η κα.Χρυσοβελώνη είπε ότι «όταν θα έχουμε καταλήξει στο τι τελικά δέχονται οι δανειστές και ποια θα είναι η φόρμουλα που θα δοθεί στις αντίστοιχες διατάξεις από εμάς, τότε θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα και θα αποφασίσει.
Δεν πρόκειται να δεχθούμε να βγαίνουν τα σπίτια των Ελλήνων πολιτών άκριτα στο “σφυρί”».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης