Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζιτζικώστας (ΝΔ): Λύση ήττας ο Μεϊμαράκης - Βολεύει τον ΣΥΡΙΖΑ

Τζιτζικώστας (ΝΔ): Λύση ήττας ο Μεϊμαράκης - Βολεύει τον ΣΥΡΙΖΑ
Θέλουν να κερδίσουν χρόνο με μια μεταβατική λύση τύπου Μεϊμαράκη", τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας αναφερόμενος στην κυβέρνηση
«Ο κύριος αντίπαλος είναι έξω από την παράταξη» δήλωσε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας, προσθέτοντας παράλληλα πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει την αλλαγή στη ΝΔ.
"Θέλουν να κερδίσουν χρόνο με μια μεταβατική λύση τύπου Μεϊμαράκη", τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας αναφερόμενος στην κυβέρνηση, εκφράζοντας την άποψη ότι «ο κ. Μεϊμαράκης είναι λύση ήττας».
«Η ΝΔ πρέπει να κάνει το παραπάνω βήμα. Με τον Μεϊμαράκη μπορούμε να κρατήσουμε κάποιες δυνάμεις αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε το άλμα», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας ενώ πρόσθεσε ότι «ο κ. Μεϊμαράκης δεν διεκδικεί την ψήφο του κόσμου την απαιτεί και αυτό είναι ασέβεια προς όλους».
Ερωτηθείς σχετικά με τη φημολογία ότι έχει τη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, απάντησε πως δεν έχει τη στήριξη κανενός.
«Η θέληση του κόσμου να αλλάξουμε τον κόσμο και την παράταξη είναι που με στηρίζει, δεν εκφράζω πολιτικά υποσύνολα της παράταξης» δήλωσε σχετικά.
«Δεν πηγαίνω κόντρα στην ιστορία της παράταξης την έχω υπηρετήσει και δεν έχω λείψει ποτέ. Πάω κόντρα σε νοοτροπίες όχι σε πρόσωπα, αυτές που έχουν συρρικνώσει την παράταξή μας. Είμαι υπερήφανος για την παράταξη».
Για το ζήτημα της συμμετοχής του στις εκλογές της ΝΔ παρά το γεγονός ότι δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής, ο κ. Τζιτζικώστας σχολίασε:
«Aν θεωρούσα ότι είναι μειονέκτημα ο εξωκοινοβουλευτικός αρχηγός δεν θα συμμετείχα σε αυτό. Η ΝΔ έχει άξια στελέχη και μπορεί να ανταποκριθεί... Ποτέ δεν έχανε η ΝΔ στη Βουλή, στην κοινωνία έχει χάσει τις μάχες» και συμπλήρώσε πως αν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ «δεν θα μείνει τίποτα αναπάντητο στη βουλή. Την επόμενη ημέρα των εκλογών θα ορίσω δυο αντιπροέδρους. Ο ένας θα έχει την ευθύνη του συντονισμού και ο άλλος την κατάρτιση ενός εθνικού σχεδίου αναγέννησης της χώρας, δεν θα πάμε ξανά απροετοίμαστοι θα έχουμε λύσεις παντού και θα έχουμε να προτείνουμε».
Για το ντιμπέιτ είπε ότι είναι μεγάλο το διακύβευμα των εκλογών στη ΝΔ και γι' αυτό πρέπει να είμαστε και οι τέσσερις εκεί ώστε να υπάρχει η ενιαία εικόνα της παράταξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης