Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προειδοποιήσεις Δένδια: Υπαρκτός ο κίνδυνος διάσπασης και κατακερματισμού της Ν.Δ.

Προειδοποιήσεις Δένδια: Υπαρκτός ο κίνδυνος διάσπασης και κατακερματισμού της Ν.Δ.
Ερωτηθείς γιατί δεν έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Ν.Δ., ο κ. Δένδιας τόνισε ότι δεν είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει οποιαδήποτε πρόταση
Για κίνδυνο διάσπασης και κατακερματισμού της Νέας Δημοκρατίας προειδοποίησε ο βουλευτής του κόμματος, Νίκος Δένδιας, εκφράζοντας την ανησυχία του για την επόμενη ημέρα της Ν.Δ. σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Δένδιας, ο κίνδυνος διάσπασης είναι υπαρκτός και πρόσθεσε ότι «υπάρχει και ο κίνδυνος κατακερματισμού της Κεντροδεξιάς και η κοινωνία να καταστεί αδιάφορη για το κόμμα».
Παράλληλα, σημείωσε ότι στη Ν.Δ. δεν «έχουμε μάθει να συζητάμε ανοιχτά και καθαρά», αναφέροντας ότι είναι κρίμα «να μας βάζει τα γυαλιά αυτή η κυβέρνηση».
Το χειρότερο είναι ότι αυτά συμβαίνουν στη ΝΔ ενώ οφείλει να αποτελεί εναλλακτική λύση διακυβέρνησης απέναντι σε μια κακή κυβέρνηση, τόνισε.
Ερωτηθείς σχετικά, σημείωσε ότι μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου είχε ζητήσει τη διεξαγωγή συνεδρίου, «να πούμε τι έγινε στραβά και αφού καταλήξουμε σε μια πρόταση, μετά να δούμε ποιος θα την εκπροσωπήσει».
Δυστυχώς, όμως, επισήμανε, «η Ν.Δ. σφύριζε κλέφτικα τον Γενάρη, καταλήξαμε να ψάχνουμε υποψήφιο χωρίς πρόταση και η κοινωνία δεν μπορεί να μας εμπιστευτεί αν δεν εξηγήσουμε τι κάναμε, και τα σωστά και τα λάθη».
Όταν τον Γενάρη ζήτησα συνέδριο, δαιμονοποιήθηκα, τόνισε, προσθέτοντας ότι «τότε ελάχιστοι στοιχήθηκαν πίσω από το συνέδριο. Κάποιοι που σήμερα κόπτονται για συζήτηση, τον Ιανουάριο δεν ήθελαν καν συνέδριο, πρόσθεσε.
Ερωτηθείς γιατί δεν έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Ν.Δ., ο κ. Δένδιας τόνισε ότι δεν είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει οποιαδήποτε πρόταση.
«Υπάρχουν απόψεις που εκφράζονται από υποψηφίους που δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Να πάμε σε ένα συνέδριο και να δούμε ποια είναι η κυρίαρχη άποψη», επισήμανε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης