Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεχίζει τις επαφές για το προσφυγικό ο Γ. Μουζάλας - Συναντάται με τον γ.γ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου

Συνεχίζει τις επαφές για το προσφυγικό ο Γ. Μουζάλας - Συναντάται με τον γ.γ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου
Εν συνεχεία, θα ενημερώσει τους Φώφη Γεννηματά και Βασίλη Λεβέντη
Συνεχίζει τον κύκλο των επαφών για το προσφυγικό ζήτημα ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος θα συναντηθεί σήμερα, Τρίτη, με τον γενικό γραμματέα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (IFRC), Elhadj As Sy.
Εν συνεχεία, ο αναπληρωτής υπουργός θα έχει συναντήσεις με τη Φώφη Γεννηματά και τον Βασίλη Λεβέντη, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό θέμα.
Σημειώνεται ότι ο κ. As Sy πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα.
Παρών στη συνάντηση με τον κ. Μουζάλα θα είναι και ο Δρ. Αντώνιος Αυγερινός, πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Ο κ. Elhadj As Sy θα έχει συναντήσεις με ανώτατα στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και κυβερνητικούς αξιωματούχους με αντικείμενο το προσφυγικό.
Μετά τη συνάντηση του κ. Γιάννη Μουζάλα με τον κ. Elhadj As Sy θα ακολουθήσει, στις 10:30, κοινή συνέντευξη Τύπου.
Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς, χθες, Δευτέρα, ο κ. Μουζάλας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του προέδρου της Ν.Δ., βουλευτές του Κόμματος, Ιωάννη Πλακιωτάκη και Κωνσταντίνο Τασούλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης