Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεχόμενες επαφές Μουζάλα με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για το μεταναστευτικό

Συνεχόμενες επαφές Μουζάλα με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για το μεταναστευτικό
Ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής θα συναντηθεί αύριο Τρίτη 3/11 με την Φ. Γεννηματά στις 11:00 και τον Β. Λεβέντη στις 12:00
Για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης απαιτείται κοινή προσπάθεια όλων των πολιτικών δυνάμεων και υπό αυτό το πρίσμα ο Γιάννης Μουζάλας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων.
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έκανε ήδη την αρχή, καθώς μίλησε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του προέδρου της ΝΔ, βουλευτές του κόμματος,  Ιωάννη Πλακιωτάκη και Κωνσταντίνο Τασούλα.
Στη συνέχεια, ο Μουζάλας εξήγησε τους στόχους αυτής της κυβερνητικής πρωτοβουλίας.
«Σήμερα ξεκίνησε να υλοποιείται αυτό που είχα πει παλιότερα.
Ότι δηλαδή θα κάνουμε μια προσπάθεια σαν Υπουργείο με τη σύμφωνη γνώμη και του Πρωθυπουργού να έχω μια επαφή με τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου για να συζητάμε και να τα ενημερώσω για το προσφυγικό.
Επιπλέον, κάνουμε μία προσπάθεια να ορίσουν εκπροσώπους τους ώστε να αποκαταστήσουμε μία μόνιμη επαφή, αν είναι δυνατόν, και σε εβδομαδιαία βάση.
Σε αυτήν τη μόνιμη επαφή θα γίνεται ενημέρωση από την πλευρά μας για το προσφυγικό αλλά συγχρόνως θα ακούμε με πολύ προσοχή τις δικές τους προτάσεις.
Στόχος είναι να μπορεί να υπάρξει η μικρότερη δυνατή αντιπαράθεση και ο μεγαλύτερος εμπλουτισμός ιδεών και προτάσεων για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος που είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα εθνικό ζήτημα.
Θέλω να ευχαριστήσω τα κόμματα τα οποία δεχθήκαν αυτή την πρόταση και αποστείλανε του ς εκπροσώπους τους.
Νομίζω ότι μας τιμήσανε και ελπίζω και εμείς με τη συμπεριφορά μας να τα τιμήσουμε ανάλογα».
Η συνέχεια θα δοθεί αύριο Τρίτη, οπότε ο Μουζάλας θα συναντηθεί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κυρία Φώφη Γεννηματά στις 11:00 και στις 12:00 με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης