Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΑΝΕΛ: Θετικό και ελπιδοφόρο ότι η κυβέρνηση έχει τη βούληση να εξιχνιαστούν οι υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής

ΑΝΕΛ: Θετικό και ελπιδοφόρο ότι η κυβέρνηση έχει τη βούληση να εξιχνιαστούν οι υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής
Δικαιώνεται η απόφαση της σημερινής κυβέρνησης να μην οδηγηθεί σε παραγραφή καμία υπόθεση φοροδιαφυγής για την οποία έχει προηγηθεί εντολή φορολογικού ελέγχου ή εισαγγελική παραγγελία, σημειώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
Την εκτίμηση ότι είναι θετικό και ελπιδοφόρο που η κυβέρνηση έχει τη βούληση να εξιχνιαστούν οι υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής, με προεξάρχουσα τη λίστα Lagarde διατυπώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στον απόηχο της αποκάλυψης κυριακάτικου Τύπου, σχετικά με τη σύζυγο του κ. Γιάννου Παπαντωνίου.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ αναφέρει πως «η αποκάλυψη της «Real news» ότι η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου είχε υπογράψει σύμβαση με offshore εταιρεία που έχει έδρα τον φορολογικό παράδεισο των νησιών Κέιμαν για την αξιοποίηση 1,3 εκατ. ευρώ και η οποία αποκαλύφθηκε μέσω της λίστας Λαγκάρντ, δικαιώνει απόλυτα την απόφαση της σημερινής κυβέρνησης να μην οδηγηθεί σε παραγραφή καμία υπόθεση φοροδιαφυγής για την οποία έχει προηγηθεί εντολή φορολογικού ελέγχου ή εισαγγελική παραγγελία».
Παράλληλα προσθέτει ότι είναι «ιδιαίτερα θετικό και ελπιδοφόρο ότι αυτή η κυβέρνηση έχει τη βούληση να εξιχνιαστούν οι υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής, με προεξάρχουσα τη λίστα Lagarde».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης