Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής (υπ. Εσωτερικών): Οι παρεμβάσεις στην μεταρρύθμιση του Καλλικράτη θα ευνοούν τον αναπτυξιακό ρόλο των Δήμων

Κουρουμπλής (υπ. Εσωτερικών): Οι παρεμβάσεις στην μεταρρύθμιση του Καλλικράτη θα ευνοούν τον αναπτυξιακό ρόλο των Δήμων
Η συνάντηση έγινε στο υπουργείο Εσωτερικών
«Οι παρεμβάσεις στην μεταρρύθμιση του Καλλικράτη θα ευνοούν τον αναπτυξιακό ρόλο των Δήμων», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Κουρουμπλής, σε συνάντηση που είχε με τριμελή αντιπροσωπεία της ΠΟΕ ΔΕΥΑ (Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης).
Η συνάντηση έγινε μεταξύ του υπουργού και υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ.κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και Γιάννη Μπαλάφα και τριμελούς αντιπροσωπείας (προέδρου, Γενικού Γραμματέα και ενός μέλους) της ΠΟΕ ΔΕΥΑ.
Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους σ’ αυτές τις επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων ήταν, το αίτημα προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για άμεσες προσλήψεις τακτικού και ιδιαίτερα εξειδικευμένου προσωπικού καθώς με τον Καλλικράτη οι ΔΕΥΑ διπλασίασαν τον χώρο ευθύνης τους και η μη καταβολή της μισθοδοσίας τους από την Ενιαία Αρχή Πληρωμής.
Ο κ. Κουρουμπλής τους διαβεβαίωσε ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου στηρίζει τη λειτουργία των εν λόγω επιχειρήσεων και τους κάλεσε να υποβάλλουν διορθωτικού χαρακτήρα προτάσεις-ρυθμίσεις ώστε να ληφθούν υπόψη στην επαναθεσμοποίηση του Καλλικράτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης