Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλτάς (υπ. Πολιτισμού): Oριστική λύση μέχρι το τέλος του χρόνου στα προβλήματα του Μεγάρου Μουσικής

Μπαλτάς (υπ. Πολιτισμού): Oριστική λύση μέχρι το τέλος του χρόνου στα προβλήματα του Μεγάρου Μουσικής
Οι εργαζόμενοι έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της οδού Μπουμπουλίνας
Οριστική λύση θα δοθεί μέχρι το τέλος του χρόνου στα προβλήματα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, το Σωματείο Εργαζομένων του Οργανισμού.
Συνάντηση  είχαν σήμερα οι δυο πλευρές στο υπουργείο.
Οι εργαζόμενοι έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της οδού Μπουμπουλίνας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους, με  κύριο αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Μάλιστα, οι περίπου 200 εργαζόμενοι του Οργανισμού έχουν αναρτήσει ένα μεγάλο πανό στην πρόσοψη του Μεγάρου, στο οποίο ζητούν «λύση για τους απλήρωτους εργαζόμενους, για το Μέγαρο Μουσικής, για τον Πολιτισμό».
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Μεγάρου Μουσικής, Γ. Κυριακόπουλος, «ήταν μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση», και μάλιστα, «ο υπουργός Πολιτισμού διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα περάσει σχέδιο νόμου από τη Βουλή το οποίο θα δίνει την οριστική λύση για τον Οργανισμό, ώστε να πατήσει ξανά γερά στα πόδια του και να προχωρήσει παραπέρα».
Ακόμη, σύμφωνα με τον κ. Κυριακόπουλο, «την επόμενη εβδομάδα θα ψηφιστεί από τη Βουλή και η σχετική τροπολογία για την παράταση της θητείας του ΔΣ του Μεγάρου προκειμένου να μην παραμένει ακέφαλος ο Οργανισμός"».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης