Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μέχρι την Δευτέρα (2/11) το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα – Στο EuroWorking τα ισοδύναμα για την ιδιωτική εκπαίδευση

Μέχρι την Δευτέρα (2/11) το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα – Στο EuroWorking τα ισοδύναμα για την ιδιωτική εκπαίδευση
Aυτή την ώρα το EuroWorking Group στις Βρυξέλλες
Ανοιχτό το ενδεχόμενο το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, με το οποίο θα ρυθμίζονται εκκρεμότητες του καλοκαιριού,  να κατατεθεί μέχρι τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στην Βουλή, αφήνει η κυβέρνηση, ενώ  το έτερο νομοσχέδιο, αυτό της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, θα κατατεθεί απόψε στη Βουλή.
Σε  ό,τι αφορά το πολυνομοσχέδιο, με αυτό θα ρυθμίζονται ενεργειακά θέματα, ενώ θα υλοποιείται και η εξαγγελία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για τη Δραπετσώνα.
Από τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου θα απουσιάζουν τα ισοδύναμα για το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση που συζητούνται αυτή την ώρα στο EuroWorking Group στις Βρυξέλλες, με την ελληνική πλευρά να εκπροσωπεί ο υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης.  
Σε ό,τι αφορά το άλλο νομοσχέδιο, αυτό της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, αυτό πρόκειται να εισαχθεί αργά σήμερα το βράδυ στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Μ.Χ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης