Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Αύξηση φόρων και μείωση εισοδημάτων η κρυφή συνταγή του ΣΥΡΙΖΑ

Ποτάμι: Αύξηση φόρων και μείωση εισοδημάτων η κρυφή συνταγή του ΣΥΡΙΖΑ
Οι πολίτες είχαν την ανάγκη από κάτι διαφορετικό, από μια νέα αρχή και τελικά εισπράττουν ανεύθυνες και αναποτελεσματικές φοροεπιδρομές, σημειώνει το Ποτάμι
Για την μυστική συνταγή του ΣΥΡΙΖΑ στη γη της Επαγγελίας, που περιλαμβάνει αυξήσεις φόρων και νέες μειώσεις εισοδημάτων, κάνει λόγο σε καυστικό τόνο το Ποτάμι.
«Τώρα αυξάνουν πάλι τις εργοδοτικές εισφορές», επισημαίνει στη συνέχεια, για να διευκρινίσεις ότι «σε μία αγορά με 1.200.000 ανέργους αυξάνουν το κόστος εργασίας», κλείνοντας το μάτι στη μαύρη εργασία.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Ποτάμι, «είναι βέβαιο πως αντί η αύξηση των εισφορών να σώσει τις συντάξεις, θα μειώσει τις θέσεις εργασίας με αποτέλεσμα νέες ζημιές για τα ασφαλιστικά ταμεία».
Επίσης, προσθέτει ακόμα, είναι βέβαιο ότι ο ναρκισσισμός, η ιδεοληψία και η μέθη με τα τηλεοπτικά παράθυρα των υπουργών του κ. Τσίπρα επιτείνουν το αίσθημα απογοήτευσης και απαισιοδοξίας των πολιτών.
«Σε μία περίοδο που οι πολίτες είχαν την ανάγκη από κάτι διαφορετικό, από μια νέα αρχή, τελικά εισπράττουν ανεύθυνες και αναποτελεσματικές φοροεπιδρομές. Σαν να μην άλλαξε τίποτα. Εκτός από τις γραβάτες», καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης