Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η κ. Βούλτεψη υπενθυμίζει την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στα βήματα διάλυσης της κοινωνίας επί ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κ. Βούλτεψη υπενθυμίζει την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στα  βήματα διάλυσης της κοινωνίας επί  ΝΔ
Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
Για «απύθμενο θράσος και υποκρισία για μια ακόμα φορά», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την σημερινή ανακοίνωση της Γραμματέως Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, Σ. Βούλτεψη.
«Το μόνο που κάνει η κ.Βούλτεψη με την μακροσκελή της ανακοίνωση είναι να υπενθυμίζει την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στα μεθοδευμένα βήματα διάλυσης της κοινωνίας επί ημερών ΝΔ», απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι η κ. Βούλτεψη εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για τα «κόκκινα δάνεια» και τις καταγγελίες του για τη στάση της αντιπολίτευσης.
Μεταξύ άλλων, η κ. Βούλτεψη  ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας και ο κ. Τσακαλώτος, με τη συμφωνία της 12ης Ιουλίου, στην οποία οδήγησαν τη χώρα με αποκλειστική τους ευθύνη, έχουν αναλάβει τέτοιες δεσμεύσεις, που οι ίδιοι έθεσαν σε κίνδυνο την πρώτη κατοικία των Ελλήνων».
Επίσης, τόνιζε ότι «αντιμέτωπη για άλλη μια φορά με τις συνέπειες των προεκλογικών (Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου) ψεμάτων της, την ώρα που αποδεικνύεται ότι για δεύτερη φορά υπέκλεψε την ψήφο μέρους του λαού με την προοπτική άλλης μιας «σκληρής διαπραγμάτευσης» και δήθεν «ισοδυνάμων», η κυβέρνηση κατηγορεί την αντιπολίτευση, επειδή τάχα… δεν την αφήνει να διαπραγματευτεί και «δεν βγάζει άχνα για τους πλειστηριασμούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης