Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Χωρίς ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση και εφαρμοστικό πλάνο δεν είχε νόημα η υποψηφιότητά μου

Κικίλιας (ΝΔ): Χωρίς ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση και εφαρμοστικό πλάνο δεν είχε νόημα η υποψηφιότητά μου
«Η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάζεται Μεσσία»
«Χωρίς ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση και εφαρμοστικό πλάνο, δεν είχε νόημα η υποψηφιότητά μου», τονίζει σε συνέντευξή του στη Real News, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.
Αναφέρει δε, πως κανείς από τους 4 υποψηφίους για την ηγεσία της Ν.Δ. δεν έχει καταθέσει ολοκληρωμένο σχέδιο για το μέλλον του κόμματος, ενώ κρατά ουδέτερη στάση περιμένοντας να ακούσει το ολοκληρωμένο σχέδιό τους.
Χαρακτηριστικά αναφέρει πως «η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάζεται Μεσσία, αφήστε που τέτοιος δεν μπορεί να βρεθεί».
Ακόμη, ο κ. Κικίλας αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε φάση συγκρότησης ενός συνολικού πολιτικού σχεδίου, το οποίο επεξεργάζεται και θα παρουσιάσει σε εύθετο χρόνο.
Κατά τον ίδιο, η  ΝΔ «επιβάλλεται να γίνει κόμμα σύνθεσης, που θα καταφέρει να εγγράψει ως μέλη του τα καλύτερα στοιχεία του ελληνισμού.
Ένα συμμετοχικό κόμμα που θα ενσωματώσει πλήρως τις νέες τεχνολογίες, ώστε να χτίζεται η πολιτική γραμμή από κάτω προς τα πάνω.
Ένα κόμμα στο οποίο ο διάλογος θα μας οδηγήσει πλησιέστερα στις αλήθειες που έχει ανάγκη η Ελλάδα μας».
Μάλιστα, αναπτύσσει το τρίπτυχο «ανακατασκευή κόμματος – ανασύνθεση παράταξης – ανάληψη διακυβέρνησης».
Σχετικά με το ασυμβίβαστο του Απόστολου Τζιτζικώστα με τη βουλευτική ιδιότητα έως το 2019, σημειώνει πως «η δυαρχία είναι πολιτικά δύσκολη», κάτι που όπως σημειώνει «γνωρίζουν οι Νεοδημοκράτες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης