Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (Ποτάμι): Άγαρμπη και εντελώς λανθασμένη η αποπομπή της Σαββαΐδου

Θεοχάρης (Ποτάμι): Άγαρμπη και εντελώς λανθασμένη η αποπομπή της Σαββαΐδου
Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την ανεξαρτησίας της Γ.Γ.Δημοσίων Εσόδων τόνισε ο κ.Θεοχάρης
Την θέση ότι η αποπομπή της Κατερίνας Σαββαΐδου από τη Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων ήταν «άγαρμπη και εντελώς λανθασμένη» διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χ. Θεοχάρης.
«Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την ανεξαρτησία της Γενικής Γραμματείας Εσόδων» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ.Θεοχάρης, ο οποίος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «δεν έχει έρεισμα να διαμαρτύρεται, γιατί άνοιξε το δρόμο για τέτοιες μεθοδεύσεις» με αφορμή τη δική του περίπτωση.
Πάντως, ο κ.Θεοχάρης άφησε αιχμές και για την Κατερίνα Σαββαΐδου δηλώνοντας ότι «την ανεξαρτησία μιας αρχής πρέπει να την υπερασπίζεσαι».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα κριθεί από την επιλογή του διαδόχου της κ. Σαββαΐδου και τα κομματικά ένσημά του.
Ερωτηθείς για το σχέδιο της κυβέρνησης για νέα Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων -που θα αποκαλείται Ελληνική Αρχή Δημόσιων Εσόδων- ο κ. Θεοχάρης, δήλωσε ότι «υπάρχει εδώ και καιρό αυτό το σχέδιο, πριν από την απομάκρυνσή μου.
Ουσιαστικά μιλάμε για ένα σχέδιο στα πρότυπα της ΕΛΣΤΑΤ».
«Ένας οργανισμός όπως η ΓΓ Εσόδων θα πρέπει να εισπράττει σωστά και να είναι ανεξάρτητος από τις πιέσεις» υποστήριξε ο βουλευτής του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης