Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άσφαιρα τα πυρά του Θεοχάρη κατά του υπουργού Α. Φλαμπουράρη - Μαύρα λεφτά δεν υπάρχουν

Άσφαιρα τα πυρά του Θεοχάρη κατά του υπουργού Α. Φλαμπουράρη - Μαύρα λεφτά δεν υπάρχουν
Τα μαύρα λεφτά δεν φαίνονται πουθενά για όσους γνωρίζουν.
Η καταγγελία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού, κ. Χάρη Θεοχάρη, για μαύρα ταμεία της εταιρείας του υπουργού, κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, μας ήρθε σαν κεραμίδα.
Ο πολιτικός Χάρης Θεοχάρης κατέθεσε και τους ισολογισμούς της εταιρείας των τελευταίων τριών ετών από το βήμα της Βουλής ως απόδειξη της ορθότητας της καταγγελίας. 
Θέλουμε να βεβαιώσουμε τους αναγνώστες ότι δεν έχουμε καμία πρεμούρα να υπερασπιστούμε τον κ Φλαμπουράρη αλλά την αλήθεια.
Βέβαια η στιγμή που έγινε η καταγγελία μπορεί να συνδυαστεί με τη  πρωτοβουλία της κυβέρνησης να φέρει το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.
Αυτό που γνωρίζουν όλοι όμως όσο ασχολούνται με τη λογιστική και τη σύνταξη των ισολογισμών λένε  ότι οι εγγραφές στα βιβλία της εταιρείας εμφανίζουν χρήματα που μπήκαν όπως και χρήματα που βγήκαν από την εταιρεία..
Είναι προφανές ότι οι εγγραφές είναι νόμιμες.
Αναφορικά με τα ποσά που αναφέρονται ως ταμείο είναι απόλυτα αποδεκτό και νόμιμο να έχει χρήματα στο ταμείο της.
Ο κ. Χάρης Θεοχάρης καθώς έχει διατελέσει και Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων θα έπρεπε να γνωρίζει τις εγγραφές με βάση τη λογιστική επιστήμη.
Σε άλλη περίπτωση ο ορκωτός ελεγκτής που βάζει την υπογραφή του στη σύνταξη του ισολογισμού έχει υποπέσει σε παράβαση και πρέπει να κινηθούν εναντίον οι νόμιμες διαδικασίες.
Λοιπόν γίνεται φανερό ότι η πολιτική έχει πολλά δικαιώματα όπως και η διαπλοκή πάντα βρίσκει υποστηρικτές.
Εν κατακλείδι δεν είναι παράνομο μια εταιρεία να έχει λεφτά στο ταμείο της και μάλιστα δημοσιευμένα στον ισολογισμό της.
Τα μαύρα λεφτά δεν φαίνονται πουθενά για όσους γνωρίζουν.
Τα πυρά κατά του υπουργού Αλέκου Φλαμπουράρη ειναι άσφαιρα.

Ν.Θ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης