Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο F. Hollande κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - Εγκάρδια υποδοχή από τον ΠτΔ

Ο F. Hollande κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - Εγκάρδια υποδοχή από τον ΠτΔ
Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο θα μεταβούν στο προεδρικό μέγαρο, όπου θα τους υποδεχτεί ο Προκόπης Παυλόπουλος
Από το αεροδρόμιο στη Βουλή κατευθύνθηκε η αυτοκινητοπομπή με τον Francois Hollande, αμέσως μετά την άφιξη της γαλλικής αποστολής στην Ελλάδα.
Ο Γάλλος πρόεδρος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη συνοδευόμενος από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.
Αμέσως μετά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων Γαλλίας και Ελλάδας, ο Hollande μαζί με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό εθνικής Άμυνας αναχώρησαν για το προεδρικό μέγαρο, όπου επρόκειτο να τους υποδεχτεί ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο Hollande έκανε λόγο για αλληλεγγύη ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία και τόνισε την ανάγκη να εφαρμόσει η χώρα μας τις μεταρρυθμίσεις που προβλέπει το πρόγραμμα στήριξης, έτσι ώστε να μπει στη συνέχεια στο τραπέζι η ελάφρυνση του χρέους.



Embedded image permalink

Εγκάρδια υποδοχή από τον Προκόπη Παυλόπουλο

Στη συνέχεια ο Γάλλος πρόεδρος μετέβη στο προεδρικό μέγαρο, όπου τον υποδέχτηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος ο πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας.
Σε άπταιστα γαλλικά ο ΠτΔ καλωσόρισε στην Ελλάδα τον Hollande, ενώ το άγημα τους απέδιδε τιμές και η μπάντα παιάνιζε τους εθνικούς ύμνους των δύο χωρών.
Ο Hollande είχε χειραψία και με Έλληνες υπουργούς, αλλά και άλλους αξιωματούχους που είναι καλεσμένοι στο δείπνο που θα γίνει προς τιμήν του μετά την κατ' ιδίαν συνάντησή του με τον Παυλόπουλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης