Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου δεν δημιουργεί προϋποθέσεις πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ανάτασης

Βενιζέλος: Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου δεν δημιουργεί προϋποθέσεις πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ανάτασης
«Ο κ. Τσίπρας ξέρει ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέγεται ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία», υποστήριξε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την πολιτική, κοινωνική και οικονομική ανάταση της χώρα διατύπωσε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα FM».
Στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι η δική του θέση ήταν πως έπρεπε να προκύψει κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας όλων των δημοκρατικών δυνάμεων, ωστόσο ο κ. Τσίπρας «έκανε την επιλογή της απεριόριστης κυβερνητικής εξουσίας».
Η λογική του κ. Τσίπρα είναι «η κυβέρνηση μου κ οι άλλοι», υποστήριξε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «οι ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είναι ενιαίο μόρφωμα μια εθνικολαϊκιστικής αντίληψης».
«Η λύση θα είναι να επανέλθουμε σε μια πρόταση ευρύτατης κυβερνητικής συνεργασίας», επανέλαβε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός.
Ερωτηθείς σχετικά τόνισε πως ο κίνδυνος του Grexit δεν υφίσταται, καθώς έχουν πλέον καταλάβει όλοι ότι θα προκαλούσε πραγματική ανθρωπιστική κρίση.
Εκτίμησε, εντούτοις, ότι ο κίνδυνος υποβάθμισης της χώρας και ακινησίας, εντός του ευρώ, είναι υπαρκτός.
Παράλληλα, σχολίασε πως «ο κ. Τσίπρας ξέρει ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέγεται ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία», ενώ σχολίασε πως υπάρχουν υπουργοί «που χαίρονται να εκτοξεύουν κάθε μέρα φορολογικές και ασφαλιστικές απειλές».
Τέλος, αναφερθείς στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ για συσπείρωση, διευκρίνισε ότι «ο χώρος δεν περιορίζεται στην κεντροαριστερά, αλλά θέλουμε να συσπειρωθεί ο χώρος του προοδευτικού κέντρου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης