Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης (Ποτάμι): Χωρίς αντίπαλο παίζει ο Τσίπρας – Αναγκαία η διαμόρφωση του Τρίτου Πόλου

Λυκούδης (Ποτάμι): Χωρίς αντίπαλο παίζει ο Τσίπρας – Αναγκαία η διαμόρφωση του Τρίτου Πόλου
Υποχρεωτική κίνηση εθνικού χαρακτήρα ο κοινός βηματισμού του χώρου μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο κ.Λυκούδης
Την θέση ότι ο Τσίπρας παίζει χωρίς αντίπαλο διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπ. Λυκούδης, ο οποίος υποστήριξε πω είναι αναγκαία η διαμόρφωση του Τρίτου Πόλου.
Όπως είπε, «ο κοινός βηματισμός του χώρου μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι υποχρεωτική κίνηση εθνικού χαρακτήρα
«Εδώ και χρόνια, ο χώρος που βρίσκεται ανάμεσα στη Ν.Δ. και στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας χώρος κατακερματισμένος.
Νομίζω ότι οφείλει να βαδίσει προς την ανασύνθεσή του, ακριβώς γιατί πιστεύω ότι τον έχει ανάγκη για να ισορροπήσει το πολιτικό σύστημα.
Νομίζω ότι είναι μια υποχρεωτική κίνηση πολιτικού και εθνικού χαρακτήρα.
Αυτός ο χώρος να βρει ένα κοινό βηματισμό» τόνισε σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm ο κ.Λυκούδης, ο οποίος κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι αντιμετωπίζει τη λογική της ανασύνθεσης του χώρου σε μία αντίληψη «ελάτε να διευρύνετε το ΠΑΣΟΚ».
Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, ο κ. Λυκούδης υποστήριξε ότι παρά «τις απελπισμένες προσπάθειες που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα να επιδείξει ένα πολιτικό πρόσωπο μιας σοσιαλδημοκρατικής απόχρωσης και να δει και τη θέση του στην Ευρώπη, μέσα από αυτή τη μεγάλη οικογένεια, πιστεύω ότι αυτό δεν θα πετύχει».
«Είναι ένας χώρος, ο οποίος εκπέμπει ένα εντονότατο λαϊκίστικο αριστερό πρόσωπο.
Υπάρχει πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα αντιπολίτευσης στη χώρα σήμερα» τόνισε ο κ.Λυκούδης, υπογραμμίζοντας πως «παίζει χωρίς αντίπαλο ο κ. Τσίπρας, ασκώντας μια πολιτική πάρα πολύ αρνητική για την ελληνική κοινωνία και την ασκεί χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει φραγμός».
«Η πολιτική ζωή της χώρας δεν μπορεί να ισορροπήσει, αν δεν υπάρξει ισχυρός τρίτος πόλος» υπογράμμισε ο βουλευτής του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης