Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Λαϊκή αγορά ο ΣΥΡΙΖΑ - Ο Τσίπρας κατηγορούσε τα μνημόνια και τελικά υπέγραψε ένα ακόμα χειρότερο

Λεβέντης: Λαϊκή αγορά ο ΣΥΡΙΖΑ - Ο Τσίπρας κατηγορούσε τα μνημόνια και τελικά υπέγραψε ένα ακόμα χειρότερο
Δεν έχει μέλλον το Ποτάμι, γιατί δεν έχει ιδεολογία
(upd5)Σφοδρή κριτική στο κυβερνών κόμμα εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατά τη συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου.
Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε λαϊκή αγορά τον ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας πως "ο Αλ. Τσίπρας έλεγε θέλουμε το ευρώ και άλλα στελέχη στα κανάλια επιχειρηματολογούσαν υπέρ της δραχμής".
Από τη μία λέμε το χρέος επαχθές και επονείδιστο και από την άλλη απλώνουμε το χέρι και ζητάμε δανεικά, πρόσθεσε.
Ο Τσίπρας πέντε χρόνια κατηγορούσε τα μνημόνια και τελικά υπέγραψε ένα ακόμα χειρότερο μνημόνιο, τόνισε επίσης ο κ. Λεβέντης.
Έβαλε ο Αλ. Τσίπρας, συνέχισε ο κ. Λεβέντης, υποθήκη 50 δισ. ευρώ, που μπορούσε να είχε αποφύγει, ήθελε, όμως, την ψήφο...
Συνεχίζοντας, ωστόσο, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ανέφερε πως ο Αλ. Τσίπρας είπε κάτι σωστό, ότι το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και η ΝΔ ψήφισαν τα μέτρα και τα μνημόνια και τώρα καταψηφίζουν.
Βλέπω μία περίεργη συμμαχία ανάμεσα στο Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, κατήγγειλε επίσης, για να τονίσει πως "το Ποτάμι κατασκευάστηκε Δευτέρα και την Τρίτη συγκέντρωνε 8,5% στις δημοσκοπήσεις".
Δεν έχει μέλλον το Ποτάμι, γιατί δεν έχει ιδεολογία, εκτίμησε, μεταξύ άλλων.
Σχολιάζοντας τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, ο κ. Λεβέντης τόνισε πως "Κατάλαβα ότι η Τουρκία θα πάρει λεφτά και η Ελλάδα όλο και θα υποχωρεί".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης