Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κούτρας (εκπρ. ΥΠΕΞ): Ο Κοτζιάς έστειλε επιστολή σε όλα τα κόμματα για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

Κούτρας (εκπρ. ΥΠΕΞ): Ο Κοτζιάς έστειλε επιστολή σε όλα τα κόμματα για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων
«Επειδή όταν είχε ζητήσει τις απόψεις των εκπροσώπων τους στο εθνικό συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής κανένας δεν ανταποκρίθηκε»
Αίσθηση έκανε η τοποθέτηση του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή ότι ο Νίκος Κοτζιάς του έστειλε επιστολή ζητώντας του προτάσεις για την ονομασία των Σκοπίων.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κούτρας ξεκαθάρισε, όμως, ότι ο υπουργός ακολούθησε μία προβλεπόμενη διαδικασία απευθυνόμενος σε όλα τα κόμματα.
«Στο πλαίσιο του τελευταίου Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (22.07.2015), οι συζητήσεις στο οποίο προβλέπονται από τον Νόμο και είναι απόρρητες, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ζήτησε από τους εκπροσώπους των παρισταμένων κομμάτων να αποστείλουν τις απόψεις τους σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας» ανέφερε αρχικά ο Κούτρας και συμπλήρωσε.
«Επειδή μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ανταπόκριση στο αίτημα αυτό του Υπουργού Εξωτερικών, ο κ. Κοτζιάς απέστειλε σχετική επιστολή προς όλα τα κόμματα, υπενθυμίζοντας ότι εκκρεμεί η απάντησή τους για το θέμα αυτό».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης