Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης: ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι δεν είναι τόσο κοντά ώστε να καίγονται και τόσο μακριά ώστε να παγώνουν…

Λυκούδης: ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι δεν είναι τόσο κοντά ώστε να καίγονται και τόσο μακριά ώστε να παγώνουν…
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ποταμιού με το ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Σπύρος Λυκούδης
Την εκτίμηση ότι θα μπορούσε να βρεθεί «κοινός τόπος» συνεργασίας μεταξύ του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο βουλευτής του Ποταμιού, κ. Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».
Ειδικότερα, ανέφερε πως «οι δύο χώροι δεν είναι τόσο πολύ μακριά και μπορεί να βρεθεί ένας κοινός τόπος, ενώ χαρακτήρισε επίκαιρη τη συζήτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας, καθώς «η χώρα έχει ανάγκη να ορθοποδήσει».
Η όποια συνεργασία δεν θα μπορούσε, ωστόσο, να γίνει άνευ όρων, με τον κ. Λυκούδη να τονίζει ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα συγκροτηθεί ο ευρύτερος χώρος της λεγόμενης δημοκρατικής παράταξης είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα.
Σίγουρα, πάντως, οι προσπάθειες που θα γίνουν δεν θα πρέπει να βασιστούν στη λογική της «συγκόλλησης», διευκρινίζοντας ότι «δεν μπορεί να υπάρξει η λογική της συγκόλλησης, είμαστε 4 εσείς 6 πάμε να γίνουμε 10».
Στη συνέχεια υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια αναγεννητική για να αποτραπεί το ενδεχόμενο αποτυχίας, υπενθυμίζοντας ότι και στο παρελθόν έγιναν πολλές προσπάθειες συνεργασίας μεταξύ πολιτικών δυνάμεων του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς, χωρίς, ωστόσο, κάποιο αποτέλεσμα.
«ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι δεν είναι τόσο κοντά ώστε να καίγονται και τόσο μακριά ώστε να παγώνουν» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Κληθείς να σχολιάσει τις... χαμηλές πτήσεις του Ποταμιού στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, ο κ. Λυκούδης είπε πως ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες για το συνέδριο του κόμματος, όπου θα γίνει και η αποτίμηση του αποτελέσματος.
«Το Ποτάμι κατάφερε σε τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις να βρίσκεται σταθερά στη Βουλή και να εκλέγει και Ευρωβουλευτές», τόνισε, εντούτοις ο βουλευτής, χαρακτηρίζοντας «ιδιαίτερα σημαντικό» το επίτευγμα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης