Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νικολόπουλος (ΑΝΕΛ): Υπερψηφίζει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο - Ενδέχεται να καταψηφίσει κάποια άρθρα

Νικολόπουλος (ΑΝΕΛ): Υπερψηφίζει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο - Ενδέχεται να καταψηφίσει κάποια άρθρα
Η στάση του κ. Νικολόπουλου ήταν αρκετά αμφιλεγόμενη τον τελευταίο καιρό, μετά και την αποκάλυψη για την πρόθεσή του να κατέβει αυτόνομα στις επόμενες εκλογές
«Ναι» επί της αρχής προτίθεται να ψηφίσει στο πολυνομοσχέδιο ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, αφήνοντας ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο καταψήφισης ορισμένων άρθρων του.
Να σημειωθεί ότι η στάση του κ. Νικολόπουλου ήταν αρκετά αμφιλεγόμενη τον τελευταίο καιρό, μετά και την αποκάλυψη για την πρόθεσή του να κατέβει αυτόνομα στις επόμενες εκλογές.
Πιο συγκεκριμένα, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ο κ. Νικολόπουλος ζήτησε από την κυβέρνηση «να επιδείξει έντονο μεταρρυθμιστικό πνεύμα και να συγκρουστεί με τη διαφθορά», αλλάζοντας τη χώρα και αποδίδοντας κοινωνική δικαιοσύνη.
Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ παραδέχθηκε ότι περιλαμβάνει μέτρα και μεταρρυθμίσεις, οι οποίες αποτελούν μέρος της συμφωνίας, η υλοποίηση της οποίας θα «ξεκλειδώσει» τις πόρτες για την αναδιάρθρωση του χρέους και την έξοδο από την κρίση.
Ωστόσο, διευκρίνισε ότι υπάρχουν ορισμένες ρυθμίσεις, οι οποίες δεν αποτελούν μεταρρύθμιση και δεν συμβάλλουν στην εμπέδωση του αισθήματος κοινωνικής δικαιοσύνης.
Αντίθετα, εξήγησε, βαθαίνουν την κρίση και την ύφεση στη χώρα.
«Η κυβέρνηση οφείλει να επανεξετάσει τα συγκεκριμένα μέτρα, και ιδίως όσα αφορούν στις συντάξεις, στον ΕΝΦΙΑ, στη μείωση των προστίμων για τις συναλλαγές, στην επαναφορά των ποινικών διώξεων για οφειλές στην εφορία και στην αυστηροποίηση της ρύθμισης των 100 δόσεων» κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης