Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητρόπουλος: Στο πολυνομοσχέδιο υπάρχει ένα έγκλημα κατά του λαού και της χώρας

Μητρόπουλος: Στο πολυνομοσχέδιο υπάρχει ένα έγκλημα κατά του λαού και της χώρας
Παραδίδεται η εξουσία στο δημοσιονομικό συμβούλιο, το οποίο θα απευθύνεται στους δανειστές και στην Ευρώπη τόνισε ο κ.Μητρόπουλος
Την θέση ότι στο πολυνομοσχέδιο που θα συζητηθεί σήμερα στη Βουλή και αύριο θα ψηφιστεί «υπάρχει ένα έγκλημα κατά του λαού και της χώρας» διατύπωσε ο εργατολόγος και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλ. Μητρόπουλος.
«Στη νέα εκδοχή στα άρθρα 9 και 11 παραδίδεται η εξουσία, η διεύθυνση του κράτους μας, του λαού μας, στο δημοσιονομικό συμβούλιο το οποίο θα απευθύνεται στους δανειστές και στην Ευρώπη» τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Μητρόπουλος.
Ερωτηθείς για πόρισμα της επιτροπής των σοφών για το ασφαλιστικό ο κ.Μητρόπουλος υποστήριξε ότι «δεν θέλω να πιστέψω αυτό το οποίο φαίνεται ότι αποτελεί περιεχόμενο του πορίσματος, ότι δηλαδή οι μειώσεις θα αφορούν όλους τους ασφαλισμένους, όλους τους συνταξιούχους και όλες τις συντάξεις ανεξαρτήτου ύψους και δυστυχώς υπάρχει εισήγηση για να συμπεριληφθούν δύο ρήτρες. Η ρήτρα προσδόκιμου ζωής που θα ανατρέχει στο γενεαλογικό δέντρο του συνταξιούχου και η ρήτρα περιουσίας είτε για μέρος είτε για όλης της σύνταξης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης