Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζουράρις (ΑΝΕΛ): Μικρή η μείωση 10% στη βουλευτική αποζημίωση – Έπρεπε να αγγίξει το 15-20%

Ζουράρις (ΑΝΕΛ): Μικρή η μείωση 10% στη βουλευτική αποζημίωση – Έπρεπε να αγγίξει το 15-20%
«Θα έπρεπε να κατέβει στα 3.800 ευρώ ο μισθός μας», υποστήριξε ο κ. Ζουράρις
«Μικρή» χαρακτήρισε την μείωση 10% στη βουλευτική αποζημίωση, η οποία έχει προταθεί, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Κώστας Ζουράρις, σχολιάζοντας ότι η μείωση θα έπρεπε να αγγίξει το 15-20%.
Ειδικότερα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό του Alpha, σημείωσε πως ο μισθός των βουλευτών θα έπρεπε να κατέβει στα 3.800 ευρώ, προσθέτοντας πως γνωρίζει ότι θα του προσάψουν ότι μιλάει εύκολα για μειώσεις, γιατί έχει άνεση.
Ερωτηθείς για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου είπε ότι «αυτή η συζήτηση είναι... μη συζήτηση», υποστηρίζοντας ότι «πρόκειται για μέτρα που επιβάλλονται κατευθείαν από τις Βρυξέλλες, μας επιβάλλονται λόγω της κατοχής».
«Μην ξεχνιέστε, δεν έχετε ανεξάρτητη κυβέρνηση έχετε υποτελή κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, άσκησε δριμεία κριτική στην αντιπολίτευση, κατηγορώντας την πως «νομίζει ότι μπορεί να παίξει και να λέει ότι ο Τσίπρας αυτοσχεδιάζει όπως η ελβετική κυβέρνηση με την ίδια άνεση».
«Μπορεί στοιχειωδώς ισορροπημένος άνθρωπος να θεωρεί ότι η φοροκαταιγίδα έχει κάτι θετικό;», απάντησε σχετικά, ενώ τόνισε, «δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε από τον Schaeuble, ούτε από τη νυφίτσα Dijsselbloem και τους χρηματοκοπρίτες».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης