Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Χριστοδουλοπούλου πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας – Αντιπρόεδρος ο Τραγάκης – Γραμματέας ο Βενιζέλος

Η Χριστοδουλοπούλου πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας – Αντιπρόεδρος ο Τραγάκης – Γραμματέας ο Βενιζέλος
Αναλυτικά, οι πρόεδροι, αντιπρόεδροι και γραμματείς των διαρκών επιτροπών της Βουλής
Αν και η παρουσία της στο υπουργείο Εξωτερικών σε θέματα μετανάστευσης χαρακτηρίστηκε από αρκετούς αμφιλεγόμενη, η Τασία Χριστοδουλοπούλου αναλαμβάνει ένα ακόμα σημαντικό πόστο, καθώς θα είναι η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.
Αντιπρόεδρος στη νευραλγική αυτή επιτροπή θα είναι ο Γιάννης Τραγάκης και γραμματέας ο Βαγγέλης Βενιζέλος.
Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και τα προεδρεία των διαρκών επιτροπών της Βουλής για την την ΙΖ’ Περίοδο- Α’ Σύνοδο.
Συγκεκριμένα στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων πρόεδρος θα είναι ο Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, αντιπρόεδρος ο Δημήτριος Σεβαστάκης και γραμματέας ο Δημήτριος Μπαξεβανάκης.
Στην επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων πρόεδρος θα είναι ο Κωνσταντίνος Δουζίνας, αντιπρόεδρος ο Δημήτριος Εμμανουηλίδης και γραμματέας η Μαρία Τριανταφύλλου.
Στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων πρόεδρος θα είναι ο Γεράσιμος Μπαλαούρας, αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Καμμένος και γραμματέας η Αικατερίνη Παπανάτσιου.
Στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων πρόεδρος θα είναι ο Νικόλαος Μανιός, αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Μπάρκας και γραμματέας η Μερόπη Τζούφη.
Στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης πρόεδρος θα είναι ο Αντώνης Συρίγος, αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Γάκης και η γραμματέας η Βασιλική Κατριβάνου.
Και τέλος στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου πρόεδρος θα είναι η Χαρά Καφαντάρη, αντιπρόεδρος η Εύη Καρακώστα και γραμματέας ο Μάριος Κάτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης