Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Ρ. Αντωνοπούλου (αναπλ. υπ. Εργασίας) στην εκδήλωση της ευρωπαϊκής αριστεράς για την ανεργία στην Ευρώπη

Η Ρ. Αντωνοπούλου (αναπλ. υπ. Εργασίας) στην εκδήλωση της ευρωπαϊκής αριστεράς για την ανεργία στην Ευρώπη
Θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη 14/10 στις Βρυξέλλες, ενώ θα μιλήσει και η Κωνσταντίνα Κούνεβα
Τρόπους στήριξης και ανακούφισης των 23,8 εκατομμυρίων ανέργων της ΕΕ θα αναζητήσουν τα μέλη της ευρωπαϊκής αριστεράς μεθαύριο Τετάρτη 14/10 στις Βρυξέλλες.
Παρούσα στην εκδήλωση θα είναι και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία στην εισήγησή της θα αναφερθεί στα περιθώρια και τις προοπτικές που υπάρχουν στην ΕΕ για αλλαγές στις πολιτικές απασχόλησης και για ουσιαστική αλληλεγγύη στους ανέργους.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν επίσης ο Πρόεδρος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων, ευρωβουλευτής της GUE / NGL,
Thomas Händel , η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωνσταντίνα Κούνεβα, καθώς και ειδικοί σε θέματα απασχόλησης και της κοινωνικής πολιτικής.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων, οι οποίες θα ενισχύουν την πλήρη απασχόληση, θα ανακουφίζουν πραγματικά τους ανέργους και θα διαφυλάσσουν την κοινωνική συνοχή, η οποία απειλείται από τις μονομερείς πολιτικές λιτότητας και τις ελαστικές σχέσεις εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης