Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Χωρίς συζήτηση για τη φυσιογνωμία της παράταξης βάζουμε μπροστά το κάρο από το άλογο

Δένδιας (ΝΔ): Χωρίς συζήτηση για τη φυσιογνωμία της παράταξης βάζουμε μπροστά το κάρο από το άλογο
«Το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι το παραγωγικό μοντέλο», υποστήριξε ο κ. Νίκος Δένδιας
Την εκτίμηση ότι της εκλογής προέδρου έπρεπε να προηγηθεί μια συζήτηση για τη φυσιογνωμία της παράταξης εξέφρασε ο κ. Νίκος Δένδιας, βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real.
Ειδικότερα, τόνισε χαρακτηριστικά πως «χωρίς συζήτηση για τη φυσιογνωμία της ΝΔ, βάζουμε μπροστά το κάρο από το άλογο», ενώ υπογράμμισε πως δεν είναι υποψήφιος για την ηγεσία, διότι ήδη από τον Ιανουάριο εξήγησε ότι η συζήτηση για τη φυσιογνωμία του κόμματος είναι αυτή που προέχει.
Ερωτηθείς σχετικά σχολίασε πως «βεβαίως» και θα ψηφίσει κάποιον υποψήφιο, ωστόσο χαρακτήρισε ως κύριο ερώτημα τη διατήρηση της ενότητας της ΝΔ.
«Η δική μου στάση είναι να προσπαθήσω να συμβάλλω στην ενότητα του κόμματος», υποστήριξε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «δεν χρειάζονται διχαστικές διακηρύξεις».
Στη συνέχεια εκτίμησε πως «όταν η συζήτηση γίνεται επί τη βάσει προσωπικών και όχι ιδεολογικών χαρακτηριστικών είναι εύκολο να πάμε σε διχαστικά φαινόμενα».
Ο ίδιος εξέφρασε τη γνώμη του και ως προς τη διαδικασία της ψηφοφορίας, σημειώνοντας πως «το να περνάω, να δίνω 2 ευρώ και να ψηφίζω, μου φαίνεται ακατανόητο», τονίζοντας, δε, πως «θα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένοι εκλογικοί κατάλογοι».
«Πρέπει να προφυλάξουμε τη ΝΔ στη διαδικασία εκλογής και σε αυτό ο Β. Μειμαράκης έχει σοβαρή προσέγγιση», συνέχισε ο κ. Δένδιας.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι «το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας δεν είναι το χρέος αλλά το παραγωγικό μοντέλο», και χαρακτήρισε «απολύτως αντιυφεσιακό» το πολυνομοσχέδιο, «χωρίς να έχει τίποτα αναπτυξιακό που να το συνοδεύει».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης