Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης (ΝΔ): Η συμβουλή μου προς τους υποψηφίους προέδρους είναι να διαβάσουν την ιστορία της παράταξης

Κακλαμάνης (ΝΔ): Η συμβουλή μου προς τους υποψηφίους προέδρους είναι να διαβάσουν την ιστορία της παράταξης
Όποιος έχει διαβάσει το μνημόνιο, γνωρίζει ότι οι τελευταίες 60 σελίδες, είναι αντιπαράθεση μέσα στην Βουλή, σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης
Τη δική του συμβουλή προς τους τέσσερις υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ αποκάλυψε ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης, αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στον ραδιοσταθμό του Alpha.
«Η συμβουλή μου προς τους υποψηφίους, είναι να διαβάσουν την ιστορία της παράταξης και να την σεβαστούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης, ο οποίος σημείωσε ότι ως τώρα η εσωκομματική αντιπαράθεση γίνεται σε πολύ καλό και πολιτισμένο κλίμα.
Ερωτηθείς σχετικά ανάφερε πως η ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ είναι «κοινή συμφωνία όλων».
«Περιμένω από τους υποψηφίους και ιδίως τους νεότερους, να μας πούνε ποια είναι η νέα ιδέα που κομίζουν», σχολίασε, στη συνέχεια, ενώ, μιλώντας για την υποψηφιότητα που ο ίδιος θα στηρίξει, αυτή του κ. Μεϊμαράκη, κάλεσε τα μέλη της παράταξης να τον κρίνουν για το που έφερε τη ΝΔ.
«Ο Β. Μεϊμαράκης, πρέπει να κριθεί από το που πήρε την ΝΔ και που την έφθασε. Θυμάστε που ήταν λίγο καιρό πριν τις εκλογές», υποστήριξε συγκεκριμένα.
Παράλληλα, ανέφερε πως είδε τα στοιχεία του κ. Αλεξιάδη, για την λίστα Lagarde και ακόμα περιμένει «μια αξιόπιστη απάντηση γιατί έχει τελεσιδικήσει μόνο το 1/3 των υποθέσεων».
«Όποιος έχει διαβάσει το μνημόνιο, γνωρίζει ότι οι τελευταίες 60 σελίδες, είναι αντιπαράθεση μέσα στην Βουλή», υπογράμμισε ο κ. Κακλαμάνης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης