Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοντονής: Παραλάβαμε χρέη στο ΟΑΚΑ 13 εκατ. ευρώ – Κάνουνε αγώνα για να παύσει ένα καθεστώς ασυδοσίας

Κοντονής: Παραλάβαμε χρέη στο ΟΑΚΑ 13 εκατ. ευρώ – Κάνουνε αγώνα για να παύσει ένα καθεστώς ασυδοσίας
"Θα κάνουμε εκείνο που λέει η συνείδησή μας και το καθήκον μας"
Την απόφαση της κυβέρνησης να εισπράξει το ποσό των 13 εκατ. ευρώ οφείλουν εταιρείες και φυσικά πρόσωπα στο ΟΑΚΑ, τόνισε ο υφυπουργός αθλητισμού, Στ. Κοντονής, κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου.
Όπως είπε ο ίδιος στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα παιδιά, που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από κοινού με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος και τη διοίκηση του ΟΑΚΑ στην αίθουσα Γ. Κασιμάτης του Ολυμπιακού Σταδίου,  «η διοίκηση του ΟΑΚΑ αλλά και το υπουργείο αθλητισμού κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να εισπράττονται τα χρήματα τα οποία οφείλουν από επιχειρηματική δραστηριότητα και εταιρίες και φυσικά πρόσωπα.
Θα ήθελα να πω ότι παραλάβαμε χρέη στο ΟΑΚΑ 13 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία είναι χρήματα του ελληνικού λαού και τα οποία πρέπει να αξιοποιούνται προς όφελος της ελληνικής νεολαίας και του ελληνικού αθλητισμού.
Υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «εμείς θα κάνουμε εκείνο που λέει η συνείδησή μας και το καθήκον μας και σας υποσχόμαστε ότι σεβόμενοι και το τελευταίο ευρώ από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων θα δώσουμε στο τέλος της τετραετίας ένα καλύτερο ολυμπιακό κέντρο και όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τις αθλητικές αλλά όσον αφορά και τις υπόλοιπες που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή ούτως ώστε να είναι προσβάσιμο σε ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης