Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης (ΝΔ): Δυναμική η προοπτική του Έβρου - Πρέπει οι παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής να στηριχθούν

Κυρ. Μητσοτάκης (ΝΔ): Δυναμική η προοπτική του Έβρου - Πρέπει οι παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής να στηριχθούν
Στο Νομό Έβρου αύριο ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης
Το νομό Έβρου θα επισκεφτεί αύριο, Κυριακή  11 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και των επαφών του με την κοινωνία.
Με αφορμή την επίσκεψή του στο νομό Έβρου, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως η
«η προοπτική του Έβρου όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, τη μεταποίηση, την κτηνοτροφία, τον πολιτισμό, την παιδεία και τον τουρισμό παραμένει δυναμική.
Πρέπει οι παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής επιτέλους να στηριχθούν και ο Έβρος να γίνει βασικός διαμετακομιστικός κόμβος που θα ενώνει την Ανατολή με την Ευρώπη.
Το Σουφλί, το Διδυμότειχο, η Ορεστιάδα, η Αλεξανδρούπολη και η Σαμοθράκη σφύζουν από ζωή και ενέργεια.
 Ωστόσο, μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση διασφαλίζουμε ότι η προσφυγική και μεταναστευτική ροή στα σύνορά μας δεν θα αναστείλουν την αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής».
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη για αύριο, αναφέρεται ότι στις 11:00 θα πραγματοποιήσει  επίσκεψη στο Φυλάκιο Καστανιών , στις 11:30 επίσκεψη στην Ορεστιάδα και μία ώρα αργότερα, στις 12:30 στο Διδυμότειχο.
Λίγη ώρα μετά, στις13:15 θα επισκεφτεί το Σουφλί και στις 14:00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις Φέρες.
Το απόγευμα, στις 17:45, θα έχει συνάντηση με το Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, κ.κ. Άνθιμο και στις 18:30 θα συναντηθεί με φορείς (Επιμελητήριο Έβρου, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Έβρου, Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης και Σύνδεσμο Βιοτεχνών και Βιομηχάνων Έβρου), στο Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης, ενώ στις 20:00 θα μιλήσει στην Αλεξανδρούπολη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης