Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δικογραφία για τον Μιχαλολιάκο διαβιβάστηκε από τον Άρειο Πάγο στη Βουλή – Ζητείται η άρση της ασυλίας του

Δικογραφία για τον Μιχαλολιάκο διαβιβάστηκε από τον Άρειο Πάγο στη Βουλή – Ζητείται η άρση της ασυλίας του
Έτσι ώστε να είναι δυνατή η σε βάρος του άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε δικογραφία στη Βουλή, με την οποία ζητάει την άρση της ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Καθημερινή» η άρση της ασυλίας ζητείται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να είναι δυνατή η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Μιχαλολιάκου για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων.
Συγκεκριμένα, σε ηχογραφημένες συνομιλίες (3/9/2011) που είχε ο κ. Μιχαλολιάκος, με άτομα του γραφείου της Χ.Α. στην Ανατολική Αττική, υπήρχαν απειλητικές και απαξιωτικές αναφορές, αλλά και αναφορές με υπονοούμενα σε βάρος ανθρώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και κατά άλλων προσώπων (πολιτικών, δημοσιογράφων, κ.λπ.), που έγιναν με αφορμή σχόλια και κριτική η οποία ασκήθηκε για ενέργειες της Χ.Α.
Σύμφωνα με το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο που έχει η Εισαγγελία, ο αρχηγός της Χ.Α. έλεγε, μεταξύ των άλλων, ότι «αν χρειαστεί θα λερώσουμε τα χέρια μας», «έχουμε σκοπό και στόχο, γιατί ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού αυτή τη στιγμή είναι στο πλευρό μας, αλλιώς θα τους σπάγαμε τα κεφάλια», «το λέω και να το μεταφέρετε το μήνυμα», «να τρέπονται και να φοβούνται αυτοί  γιατί υπάρχουν χρυσαυγίτες».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης