Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου στέκεται προσοχή απέναντι στους ξένους τοκογλύφους

Χρυσή Αυγή: Η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου στέκεται προσοχή απέναντι στους ξένους τοκογλύφους
«Πρόδωσε το δίκαιο ελληνικό αίτημα για διαγραφή του παράνομου χρέους της χώρας»
Καταπέλτης σε βάρος της κυβέρνησης ήταν για άλλη μία φορά η Χρυσή Αυγή με αφορμή τις «ανθελληνικές» όπως τις χαρακτηρίζει δηλώσεις Dijsselbloem για το χρέος.
"Η συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου πρόδωσε το δίκαιο ελληνικό αίτημα για διαγραφή του παρανόμου χρέους της χώρας και σήμερα στέκεται προσοχή απέναντι στους ξένους τοκογλύφους που απαιτούν να πληρώνουμε παράνομα τοκοχρεολύσια εις το διηνεκές μέχρι να καταστραφεί η οικονομία μας για να υφαρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Η Χρυσή Αυγή σχολίασε και την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου στον «Παρμενίωνα».
Σε νέα της ανακοίνωση, λοιπόν, με τίτλο «Ο διασυρμός των Ενόπλων Δυνάμεων από τα παρτάλια του μνημονίου» υποστηρίζει τα εξής.
«Τσίπρας και Καμμένος «λούφαραν» την θητεία τους με βύσμα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και τολμούν σήμερα να φορούν την τιμημένη στολή του Έλληνα στρατιώτη για να κάνουν ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου, διασύροντας τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.
Προκαλεί άφθονο γέλωτα η εικόνα του υπέρβαρου Καμμένου και του πλαδαρού Τσίπρα μπροστά σε πιατέλες με «χάμπουργκερ» την ώρα που εξελίσσεται η σημαντικότερη Διακλαδική Άσκηση του ΓΕΕΘΑ.
Εκτός από γελοίες, οι πράξεις αυτές είναι και παράνομες, καθώς κανείς δεν έχει το δικαίωμα να φέρει στρατιωτική στολή αν δεν υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Η παραποίηση της στολής συνιστά ποινικό αδίκημα, αλλά και σοβαρότατο ηθικό παράπτωμα και προσβολή των Στρατευμένων Ηρώων της Ελλάδος.
Αυτό το μείζον ζήτημα, της προσβολής της στρατιωτικής στολής από τους ίδιους λουφαδόρους πολιτικάντηδες, είχαμε καταγγείλει πρόσφατα με άρθρο μας που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης