Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νικολόπουλος (ΑΝΕΛ): Προειδοποιεί για «ηχηρή απουσία», αν τα προαπαιτούμενα έρθουν σε ένα άρθρο στη Βουλή

Νικολόπουλος (ΑΝΕΛ): Προειδοποιεί για «ηχηρή απουσία», αν τα προαπαιτούμενα έρθουν σε ένα άρθρο στη Βουλή
«Η παρούσα κοινοβουλευτική θητεία θα έπρεπε να διαφέρει από την προηγούμενη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος
Με «ηχηρή απουσία» από τη Βουλή προειδοποιεί ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε περίπτωση που τα προαπαιτούμενα έρθουν στη Βουλή σε ένα άρθρο.
Ειδικότερα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα FM» τόνισε πως γνωρίζει ότι τα προαπαιτούμενα θα έρθουν σε ένα άρθρο και σημείωσε, «σας λέω λοιπόν από τώρα την είδηση: Η εισήγηση μου θα λέει "ένα άρθρο εσείς και μέσα όλα, κακά και καλά»;
Τοποθέτηση στη Βουλή για ένα προς ένα τα προαπαιτούμενα και ενδεχομένως ηχηρή απουσία, αφού δεν μπορώ να εκφραστώ».
Στη συνέχεια, ο κ. Νικολόπουλος υποστήριξε «πρέπει να βρούμε τρόπους, όπως η εξουσία βρίσκει τρόπους να σε παγιδεύσει και σου λέει "ή όλα ή τίποτα", τα παίρνεις όλα μαζί πακέτο», ενώ ερωτηθείς σχετικά, είπε: «έχετε δίκιο (το έκαναν και οι προηγούμενοι). Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και σωστό».
«Η παρούσα κοινοβουλευτική θητεία θα έπρεπε να διαφέρει από την προηγούμενη», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Κληθείς να σχολιάσει χθεσινό tweet του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκης, ο οποίος έγραψε ότι «ο κ. Νικολόπουλος είναι o τελευταίος άνθρωπος που θέλω πίσω στη Ν.Δ.», ο κ. Νικολόπουλος προχώρησε σε άκρως επικριτικά σχόλια για τον κ. Μητσοτάκη, για τον οποίο, όπως είπε, «ξεκίνησε τη μέρα του με ένα tweet λες και του είπε κανένας ότι έχω εγώ καμία σχέση με εκείνον ή εκείνος με εμένα!
Εγώ αυτοδημιούργητος, εκείνος άμα του αφαιρέσεις το Μητσοτάκης τι μένει;
Μένει τίποτα;
Έγραψε ότι αν ποτέ, λέει, γίνει αρχηγός, αν ποτέ και δεν ξέρω σε ποιο κόμμα - φαντάζομαι όχι στο δικό μας το κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία τη δικιά μας την κανονική, όχι τη μαϊμού, όχι τη μεταλλαγμένη, όχι μουσαφιραίοι που ήρθαν χθες και ήρθα τα άγρια να διώξουν τα ήμερα, μην τρελαθούμε… Είναι γέννημα θρέμμα… Είναι όπου ήταν ο πατέρας του.
Εν πάση περιπτώσει, θα περίμενα πολύ και τον περιμένω και σήμερα να πει ότι θα μπει μπροστά στη μάχη της διαπλοκής».
Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τη φράση «ω γέροντα, η ευχή» και ποιον αφορά, ο κ. Νικολόπουλος σημείωσε «δεν θέλω να εκθέσω τον άνθρωπο. Ας εκτίθεμαι εγώ. Πάντως, ευχαριστώ όλους πολύ για αυτή τη διαφήμιση. Η Coca Cola, για να έχει αυτή τη διαφήμιση, και τι δεν θα πλήρωνε! Μιας και πάει με όλα το "ω γέροντα, η ευχή"».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης