Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Κύριε Τσίπρα δεν έχετε δικαίωμα να ερμηνεύετε το 36% των εκλογών ως έγκριση των μνημονιακών πολιτικών

Κουτσούμπας: Κύριε Τσίπρα δεν έχετε δικαίωμα να ερμηνεύετε το 36% των εκλογών ως έγκριση των μνημονιακών πολιτικών
Δεν είναι μακριά η ώρα που ο ελληνικός λαός θα βγάλει συμπεράσματα για το πως αξιοποιείται η ψήφος του...
Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, για τις μνημονιακές πολιτικές που επιχειρεί να εφαρμόσει, εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής, κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημ. Κουτσούμπας.
Κύριε πρωθυπουργέ δεν έχετε δικαίωμα να ερμηνεύετε το 36% των εκλογών ως έγκριση των μνημονιακών πολιτικών που θα εφαρμόσετε, διεμήνυσε ο κ. Κουτσούμπας, για να προσθέσει πως "θα πρέπει να καταλάβετε πως είναι δικαίωμα των κομμάτων της αντιπολίτευσης να ασκούν κριτική στις επιλογές σας".
"Δεν είναι μακριά η ώρα που ο ελληνικός λαός θα βγάλει συμπεράσματα για το πως αξιοποιείται η ψήφος του", τόνισε επίσης.
Αναφερόμενος στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, σημείωσε: "Οι προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού υπόχονται μία ανάπτυξη που θα ευνοεί και το κεφάλαιο και τον λαό όπως ισχυρίζεται.
Στην πραγματικότητα επαναλαμβάνει όλα αυτά που μας έφεραν στο βάρβαρο τρίτο μνημόνιο με τα τόσα σκληρά μέτρα ανεξάρτητα από το πως βαφτίζονται.
Όλα όσα σερβίρονται ως φρέσκιες ιδέες σήμερα είναι αντίγραφα παλιών σαθρών ιδεών για δήθεν ανάπτυξη, προγράμματα τα οποία έχουν παταγωδώς αποτύχει και αντί να ενισχύσουν την οικονομία και την παραγωγικότητα την έπληξε σε ανεπανόρθωτο βαθμό".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης