Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): Η πολιτική της κυβέρνησης κατέστρεψε κάθε προσπάθεια επέκτασης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος

Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): Η πολιτική της κυβέρνησης κατέστρεψε κάθε προσπάθεια επέκτασης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος
Ο πρωθυπουργός είναι αδύναμος να πείσει για θέματα, όπως η προσέλκυση επενδύσεων, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η αναπτυξιακή πολιτική, υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ 
Την εκτίμηση ότι η πολιτική της κυβέρνησης κατέστρεψε κάθε προσπάθεια επέκτασης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος στις γειτονικές χώρες, διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στην ΕΡΤ.
«Αποτέλεσμα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ είναι να χάνονται χιλιάδες θέσεις εργασίας από τα υποκαταστήματα του ελληνικού τραπεζικού τομέα στις γειτονικές χώρες», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς σχετικά με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Βαρβιτσιώτης σχολίασε πως «χθες παρακολουθήσαμε μια ομιλία πρωθυπουργού χωρίς δομή και προοπτική», πρόσθεσε, δε, πως δεν υπήρχε σε αυτή την ομιλία ούτε ένα μέτρο που να είναι στην κατεύθυνση της ανάπτυξης, «για το όραμα ανάπτυξης που πρέπει να έχει η χώρα τα επόμενα χρόνια».
Στη συνέχεια εκτίμησε πως ο πρωθυπουργός είναι αδύναμος να πείσει για θέματα, όπως η προσέλκυση επενδύσεων, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η αναπτυξιακή πολιτική.
Προχώρησε, επίσης, και σε ένα καυστικό σχόλιο, καθώς όπως είπε, «ο Αλ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι δεν θα ιδιωτικοποιήσει το δίκτυο της ΔΕΗ, αλλά ξέχασε να πει ήταν ότι αυτό αποτελούσε πάγια θέση όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων».
Κληθείς να σχολιάσει τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής σημείωσε ότι «η κυβέρνηση μας έκανε λάθη που μας αποξένωσαν από τους πολίτες και οφείλουμε να τα αναγνωρίσουμε, όπως η προστασία της εργασίας και του εργαζομένου».
Τέλος, υποστήριξε πως η ΝΔ δεν θα ψηφίσει κανένα νέο φόρο, καθώς η κοινωνία είναι ήδη υπερφορολογημένη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης