Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ) προς ΣΥΡΙΖΑ: Μην κατακεραυνώνετε τους ολιγάρχες το πρωί και το βράδυ τρώτε μαζί τους

Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ) προς ΣΥΡΙΖΑ: Μην κατακεραυνώνετε τους ολιγάρχες το πρωί και το βράδυ τρώτε μαζί τους
Θερμό επεισόδιο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με τον υφυπουργό Στ. Κοντονή
Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ τόσο για την πολιτική του ταυτότητα όσο και για τις σχέσεις στελεχών του με «ολιγάρχες» εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, «μην κατακεραυνώνετε τους ολιγάρχες το πρωί και το βράδυ τρώτε μαζί τους».
«Τζάμπα ονειρεύεστε να γίνεται σοσιαλδημοκράτες.
Διαλέξτε.
 Ή να κλώθετε, όπως κάνετε τώρα, ή να φέρετε λύσεις στη χώρα» υπογράμμισε ο κ.Κωνσταντινόπουλος
Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του υφυπουργού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόβλημα ταυτότητας
«Εσείς έχετε πρόβλημα ταυτότητας.
Να απαντήσει το ΠΑΣΟΚ αν είναι με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της λιτότητας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ή με τις πολιτικές του Σοσιαλιστικού κόμματος.
Εσείς να δείτε αν είστε με τον αγώνα των λαών στην Ευρώπη ή με τους άδικους των φιλελεύθερων πολιτικών» υπογράμμισε ο κ.Κοντονής, αναφέροντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέλος της ευρωπαϊκής αριστεράς».
«Επομένως, ούτε πρόθεση υπάρχει ένταξης στους Ευρωπαίους σοσιαλιστές, ούτε εμείς επιδιώκουμε κάτι τέτοιο» είπε ο κ.Κοντονής, επισημαίνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Αριστερά είχε κάνει την τιμή να τεθεί επικεφαλής της καμπάνιας του 2014 και να πετύχει ένα αποτέλεσμα πρωτοφανές.
«Αυτό που επιθυμούμε, είναι μια συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη απέναντι στις νεοφιλελεύθερες επιλογές.
Επιλογές που στήριξε το ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα ταυτότητας, να απαντήσει αν είναι με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της λιτότητας του ΕΛΚ ή με τις πολιτικές του σοσιαλιστικού κόμματος» υποστήριξε ο κ.Κοντονής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης