Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το Ποτάμι: Καμία δέσμευση για τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις

Το Ποτάμι: Καμία δέσμευση για τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις
Για αδιαφορία κατηγορεί την κυβέρνηση το Ποτάμι
Δηκτική επίθεση προς την κυβέρνηση, με αφορμή τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, εξαπολύει το Ποτάμι με σχετική ανακοίνωση.
Ειδικότερα, κατηγορεί την κυβέρνηση για την αδυναμία της να δεσμευτεί απέναντι σε όσους πλήττει το μέτρο, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις, αλλά και για τη διαφαινόμενη αδιαφορία της ως προς το ζήτημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού:
«Θα δούμε», «ίσως», «μπορεί»… αυτό είναι το μόνο που μπόρεσε ο κ. Τσίπρας να πει για τον ΦΠΑ 23% που επέβαλλε ο ίδιος μαζί με τον κ. Καμμένο, στην εκπαίδευση.
Καμία δέσμευση παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, και απλά και μόνο μια ακόμη ολιγοήμερη παράταση…
Αντί να παίζει το ρόλο της ΓΓΔΕ και να εξαγγέλλει απλά αποφάσεις παράτασης, ο κ. Τσίπρας ας προβεί σε πράξεις και ας δώσει λύσεις στο πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε από ιδεοληψία.
Ενώ στόχευε τους «σχολάρχες» όπως ανέφεραν τότε οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, πέτυχε να πλήξει τις μεσαίες και μικρομεσαίες οικογένειες.
Αν πάλι δε μπορεί να βρει τα ισοδύναμα όπως ο ίδιος παραδέχθηκε στη Βουλή, τότε ας ανατρέξει στις θέσεις και τις προτάσεις του Ποταμιού το οποίο από την αρχή τις έχει καταθέσει.
Εκτός και αν τελικά δεν τον ενδιαφέρει όπως διάφορα στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαρρέουν σε τηλεοπτικά πάνελ, ότι δεν είναι δηλαδή μέσα στις προτεραιότητες της κυβέρνησης η κατάργηση του ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης