Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Η κυβέρνηση θα κριθεί εκ του αποτελέσματος – Στόχος να εφαρμοστούν με τον δικαιότερο τρόπο τα μέτρα

Παπαδημούλης: Η κυβέρνηση θα κριθεί εκ του αποτελέσματος – Στόχος να εφαρμοστούν με τον δικαιότερο τρόπο τα μέτρα
Ο κόσμος δεν ψήφισε τον Τσίπρα ως θαυματοποιό, αλλά βλέπει την ανηφόρα που έρχεται, υποστήριξε ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης
Η κυβέρνηση θα κριθεί εκ του αποτελέσματος, σημείωσε ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Alpha.
Στη συνέχεια υποστήριξε πως στόχο της κυβέρνησης είναι να εφαρμοστούν με το δικαιότερο δυνατό τρόπο τα μέτρα, ωστόσο υποστήριξε «ο κόσμος δεν ψήφισε τον Αλέξη Τσίπρα ως θαυματοποιό, αλλά γνωρίζει την ανηφόρα που έρχεται».
«Ο κόσμος περιμένει μείωση της ανεργίας, δικαιοσύνη και καταπολέμηση της διαφθοράς» εκτίμησε ο κ. Παπαδημούλης, ερωτηθείς σχετικά, ενώ πρόσθεσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να μειωθούν οι φορολογικές αδικίες.
Όπως είπε, «αν έχουμε θετικό σκορ στο φύλλο αγώνα, μπορούμε να έχουν και φοροελαφρύνσεις».
Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή, η κυβέρνηση έχει πλέον αποκτήσει εμπειρία «από τα λάθη του παρελθόντος», ενώ αφήνοντας αιχμές επεσήμανε ότι «λάθη τύπου Βαρουφάκη, έγιναν διδάγματα για την κυβέρνηση».
Παράλληλα, ο κ. Παπαδημούλης, υπογράμμισε ότι «η συμφωνία με τους Θεσμούς ψηφίστηκε από 5 κόμματα, αλλά ορισμένα θέλουν να ξεχάσουν ότι την ψήφισαν».
«Αυτοί που ψήφισαν τα μέτρα δεν μπορούν να το γυρνάνε τώρα στο λαϊκισμό, να νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι λωτοφάγοι», κατέληξε με νόημα, ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης